2777
2789
خون روشن بود ک یهو آب گرفتم روش خون پخش شد وایی بخشید اینارو میگم مجبورمم

ننرس همه ميشن بعدشم هموروييد از استرس ام مياد فقط نزار يبوست بگيري ميتوني ام ي لگن تميز برداري توش اب داغ بريزي و بتادين يه نيم ساعت بشيني توش دردت ميافته

استرس نداره دختر براي يبوسته احتمالا هموزوييد يا شقاق داشتي خونريزي كرده با غذات روغن زيتون بخور ب ...

فداتشم درد ندارم 

معدم و رودم درد میکنه احساس نفس تنگی میکنم 

خون هم روشن بود 

ای گرفتم رو مدفوع خون پخش شد

توروخدا ببخشید اینجوزی میگم مجبورم 

از استرس دارم میمیرم صب شده من نخابیدم تازه دیشب هم تا شب بیدار یودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من یکسالشه اینطور میشهمن آب ولرم با معده خالی بهش میدم مثلا نیم ساعت قبل غذاشروغن زیتونم زیاد ...

ایشالا ب زودی خوب شه

من بودم درد میکنه میترسم فردا بزم بگم آندوسکوپی اینا خیلی از این میترسم خدا کنه ی قرص بده بیام خونه

فداتشم درد ندارم معدم و رودم درد میکنه احساس نفس تنگی میکنم خون هم روشن بود ای گرفتم رو مدفوع خون پخ ...

ببين اون تنگي نفس براي استرسه خون تازه ام ماله هموروييد يا همون بواسيره همين 

2805
عزیر درد ندارم درد روده و معده دارم

ان شاالله خوب ميشي من اونايي ك ميدونستمو گفتم استرس خودش مادر همه بيمارياست الان تو ذهنت غوغا ب پا شده فك ميكني بدترين دردو داري فردا ميري دكتر ميگه هيچي نيست

فداتشم اخه خوردن چیزی باعث خون تو مدفوع

خدا نکنه عزیزم.من در زمینه ی پزشکی اطلاعات زیادی ندارم ولی خب دیدم که کسی از اضطراب واسترس زیاد اینطوری شده ویا حتی ممکنه علامت خون ریزی معده ی خفیف باشه.هرچی باشه یادت باشه وقتی خدا درد رو میده درمان رو هم داده.💐

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
خدا نکنه عزیزم.من در زمینه ی پزشکی اطلاعات زیادی ندارم ولی خب دیدم که کسی از اضطراب واسترس زیاد اینط ...

مرسی قشنگم دعا کن برام خیلی استرس دارم خابم نمیبره با اینکه دیشب تا صب بیدار بودم ولی بازم خابم نبرده

اره چون آب گرفتم پخش شد فهمیدم تازس

خوب ديگه  برو يكم گلاب بردار بريز تو اب بخور ارامش بگيري بعدشم دراز بكش تو تختت نفستي عميق بكش تا خوابت ببره الكي ام ازين فكرو خيالاي بد نكن 

مرسی قشنگم دعا کن برام خیلی استرس دارم خابم نمیبره با اینکه دیشب تا صب بیدار بودم ولی بازم خابم نبرد ...

الهی که فردا همین موقع با ارامش تو خواب ناز باشی.🥰

وقتی بفهمی نیازی نیست؛به هرچیز واکنش نشون بدی،یا به هر حرفی جواب بدی،اون موقع پخته شدی❤
2810