2777
2789
عنوان

تب پسرم پایین نمیاد توروخدا چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 49 پست
وااای! بدبخت اون خانواده هایی که بچشون رو‌میارند تو بخشی که شما پرستارشی! یعنی یکی از چیزایی که باعث ...

ببین تو زحمت بکش تو همون خراب شده ای که هستی بمون اصلا نیا ایران و توی بیمارستان هاش . چون واقعا تحمل آدم متکبر و از دماغ فیل افتاده ای مث تو برای همه سخته . چه برسه کادر درمان که کلی مشغله دارن 

وااای! بدبخت اون خانواده هایی که بچشون رو‌میارند تو بخشی که شما پرستارشی! یعنی یکی از چیزایی که باعث ...

ببین حالا من که دورم ولی شما که نزدیکشونی خودت زحمت یه سمینار رو بکش تا یه کم بهت بخندن دلشون باز بشه با این مشاوره های مسخره و غلطتت این حرفا رو از کجات میاری اگه حتی تو گوگل هم خوندی بازم اشتباه خوندی خاک تو سرت خدا میدونه چند نفر رو بدبخت کردی پروفسور قیزه 😅دیگه هم بحثی باهات ندارم ترتیب یه سمینار بده دل دکترای اونجا رو شاد کنی با این حرفای مسخرت . ثوابی هم میکنی . ایران نیایااا حیف معلومات بالایی که داری هست که مردم خارج از کشور ازت بی بهره باشن 😄مسخره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین حالا من که دورم ولی شما که نزدیکشونی خودت زحمت یه سمینار رو بکش تا یه کم بهت بخندن دلشون باز بش ...

متاسفانه من جذابیتی براشون ندارم، کمدی بخواند تا یکم بخندند صرفا تجویزات شما رو‌لازم دارند😂😂😂😂😂

برا ایران اومدن هم نیاز به اجازه شما نیست. در ضمن هنوز هم تو هر شهری دکتر خوب و با سوادی هست که تجویزات ما فوق علمی!!!! شما رو نداشته باشند که بچه های مردم رو نفرستند سینه قبرستون! 

ببین تو زحمت بکش تو همون خراب شده ای که هستی بمون اصلا نیا ایران و توی بیمارستان هاش . چون واقعا تحم ...

اره واقعا، اینجا که خراب شده است، اباد اونحاییه که شما کادر درمانشی🤣🤣🤣🤣🤣

ببین تو زحمت بکش تو همون خراب شده ای که هستی بمون اصلا نیا ایران و توی بیمارستان هاش . چون واقعا تحم ...

جدا از کل کل با من خداییش مسئولید در قبال بچه های مردم. نکنید این کارا رو. هر کس این پروتکل رو به شما گفته ادم نادانی بوده. با یه متخصص اطفال درست بیمارستان صحبت کنید. ایشالا  اکر بچه دارید بچتون همیشه سالم باشه و کارش به دکتر و بیمارستان نیفته. من بچم با بیماری مادرزادی قلبی خیلی نادر به دنیا اومد. سال اول من هر هفته نصف هفته رو دکتر و بیمارستان بودم. اصلا روال رفتار با تب بچه اینی که شما میگید نیست.

اومدم پیام بالا رو‌پاک کنم، نشد. علامت خنده گذاشتم برای خراب شده. اما واقعیت اینه که خراب شده اونجاییه که ادم حالش توش خراب باشه به کشور که نیست. من توی خراب شده ام وقتی هر بار به بچم نگاه میکنم از غصه میخوام بمیرم😔