2777
2789
عنوان

تب پسرم پایین نمیاد توروخدا چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 49 پست
ببین الان نمیدونم چه شرایطی داری ماشین داری یا نه اینارو نمیدونم فقط سریع یا برید شیاف استامینوفن کو ...

سلام رفتم شباف خریدم الان یکی گذاشتم تا ساعت هشت درمانگاه باز کنه ببرمش

ببین دور از جون بچه ات من دیدم تشنج از تب بچه رو به چه روزی انداخته

همیشه شیاف توی خونه داشته باش

ان شأالله که الان حالش خوبه

تنش سلامت باشه 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دور از جون بچه ات من دیدم تشنج از تب بچه رو به چه روزی انداختههمیشه شیاف توی خونه داشته باشان ش ...

ممنون عزیزم الان رفتم شیاف گرفتم گذاشتم تا صبح پدرش بیاد ببرمش دکتر

ممنون عزیزم الان رفتم شیاف گرفتم گذاشتم تا صبح پدرش بیاد ببرمش دکتر

همون شیاف درست می‌کنه خدا برات حفظش کنه

به هر بهانه ای آب خوردن زیاد رو روتین زندگیش کن

آب بدنش زیاد باشه عفونتی هم وارد بدنش بشه زود خلاص میشه ازش

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
مرسی از راهنمایی هاتون انشالله عوض خوبیتونو ببینید

فدات بشم خدا شما رو برای بچه تون حفظ کنه

شیاف چی؟! اگر شیاف هم همون استامینوفن باشه ترکیبش نباید چهار ساعت بعد استفاده بشه! وای من این حجم ا ...

پس چطور مصرف کنیم؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
پس چطور مصرف کنیم؟؟

وقتی تب خیلی شدیده و‌استامینوفن و یا ایبو‌پروفن ( هر هشت ساعت) به تنهایی جواب نمیده، هر چهار ساعت یه بار یکی درمیون از استامینوفن و‌ایبوپروفن با دوز متناسب وزن بچه استفاده باید بکنید( دوزش حتما باید متناسب با وزن بچه باچه، اگر نمیدونید از داروخانه بپرسید ). حالا این استامینوفن و یا ایبو‌پروفن فرقی نمیکنه شیافه یا قرص یا شربت. اگر در کمتر از چهار ساعت هم دیدید دمای بدن بچه ( اندازه کیری از طریق گوش یا رکتال، زیر بغل منظورم نیست) به ۴۰ درجه رسید سریعا بچه رو میرسونید به اورژانس

بله استامینوفن تزریقی و اگر منشا تب باکتری باشه به احتمال زیاد آنتی بیوتیک سفتریاکسون

😫😫😫😫 با عرض معذرت رسما دارید چرت و‌پرت میکید! یعنی یه بهیار ( پرستار و دکتر هم نه!) هم باشه احتمالا به این حرف میخنده. اصلا دمای بالای ۳۸ تب اطلاق میشه( اندازه گیری رکتال و یا از طریق گوش). ۳۸.۵ تب پایین هست، همون استامینوفن به صورت قطره یا شربت و شیاف استفاده میکنن

وقتی تب خیلی شدیده و‌استامینوفن و یا ایبو‌پروفن ( هر هشت ساعت) به تنهایی جواب نمیده، هر چهار ساعت یه ...

از توضیحاتت ممنون♥️

ولی منم گفتم بعد از چهار ساعت شیاف بزنه ها؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
😫😫😫😫 با عرض معذرت رسما دارید چرت و‌پرت میکید! یعنی یه بهیار ( پرستار و دکتر هم نه!) هم باشه احتم ...

با عرض معذرت وقتی چیزی نمیفهمی لازم نیست حرف مفت بزنی . سکوت کردن این موقع ها خیلی بهتره . من کارشناس پرستاری بخش عفونی اطفال هستم حدود ۶ سال . و دقیقا شبی چند تا از همین مریض ها رو دارم کاور میکنم . تب بالای ۳۸ تا ۳۸ و نیم منشا باکتریایی داره و  و و خطرناکه و به هیچ عنوان نباید به شربت و قرص و این چیزا اکتفا کرد باید آزمایش esr crp ارسال بشه و اگر باکتری گرم منفی بود سریعا   دوره آنتی بیوتیک شروع بشه که به احتمال زیاد واسه اطفال  گرم منفی هست و سفتریاکسون شروع میشه و در کنارش آپوتل یا همون استامینوفن تزریقی هم داده میشه. شربت شاید در حد یکی دو ساعت تب رو پایین بیاره ولی صد درصد دوباره تب برمیگرده به خاطر همین باید حتما دوره آنتی بیوتیک طی بشه  . پس لطفا چرت و پرتات رو واسه خودت نگه دار.و مشاوره غلط نده .البته بعید میدونم قدرت درک این توضیحات رو داشته باشی مگه این که کادر درمان باشی . حالا برو به حرفات بخند 

😫😫😫😫 با عرض معذرت رسما دارید چرت و‌پرت میکید! یعنی یه بهیار ( پرستار و دکتر هم نه!) هم باشه احتم ...

و این که الان یه تب سنج های لیزری خیلی خوبی اومده که دیگه مث قدیم نیازی به سنجیدن تب از طریق رکتال یا اورال نیست . روی پیشونی سریع مقدار تب رو به صورت دقیق نشون میده. پس حرف مفت نزن 

با عرض معذرت وقتی چیزی نمیفهمی لازم نیست حرف مفت بزنی . سکوت کردن این موقع ها خیلی بهتره . من کارشنا ...

وااای! بدبخت اون خانواده هایی که بچشون رو‌میارند تو بخشی که شما پرستارشی! یعنی یکی از چیزایی که باعث میشه من از ایران اومدن وحشت داشته باشم کادر درمان بیسواد و‌بی اطلاعه! یعنی گوگل کنه بچه دبیرستانی هم میفهمه که اصلا کلمه fever به دمای بالای ۳۸ درجه اطلاق میشه، اونوقت شما میکی تب بالای ۳۸ تا ۳۸.۵ منشا باکتریایی داره؟ شما یه سمینار بذاری بخش دکترای المانی یه دل سیر میخندند😂😂😂😂😂

و این که الان یه تب سنج های لیزری خیلی خوبی اومده که دیگه مث قدیم نیازی به سنجیدن تب از طریق رکتال ی ...

وااای !!! یعنی اگر واقعا پرستار باشی که تو اون مملکت بعید نیست سطح سواد پرستار در این حد باشه، خدا به داد دل مردمی برسه که بچه هاشون میاند زیر دست تو! تو درست میگی، منتها تو المان و هلند متاسفانه چون امکانات دماسنج لیزری!!! ندارند دمای بدن بچه رو‌هنوز مثل عهد عتیق از طریق گوش، و‌اگر بچه زیر سه ماه  باسه از طریق رکتال اندازه میکیرند چون بدبختا دماسنج لیزریاشون تا نیم درجه خطا داره. به مال شما که دسترسی ندارند، بدبخت اند . شما درک کن😅