من از برقی های آشپزخونه یدونه پلوپز خریدم آبمیوه گیر سه کاره خریدم . مخلوط کن و خرد کن داره و ابمیو ...
واقعا ... حالا عزیزم من فقط یه دست تونستم قابلمه بخرم ... واقعا دیگه شرایطشو ندارم ... مامانم میگه همین یه دستو کوچیکاشو برای ۲تاییتون بسه ... بمظرتون ۲تا دم دستی بخرم یا واقعا کافیه 🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شانس باهام یار بود بابام و بقیه به تصمیمم احترام گذاشتن ،الانم همه میگن چه کار عاقلانه ای کردی ،خ ...
خواهرم پارسال عید ازدواج کرد سر ۶ ماه صاحبخونه بلندشون کرد . بعد دوباره امسال باید جابجا بشن یعنی هنوز ۲ سال نشده دوبار جابجا شده .تو شهرستانم هستن مثلا خونه ارزونتره . بعد ما تو شهر خونه میساختیم بابام میگفت بیا شهرستان مستاجر بشینید جلو چشم خودم باشید 😐😐
ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من از برقی های آشپزخونه یدونه پلوپز خریدم آبمیوه گیر سه کاره خریدم . مخلوط کن و خرد کن داره و ابمیو ...
همه ی پسرا که فهمیده نیستن بعضیا توقعات انچنانی دارن ،یکی از دوستای ما دامادش استاد دانشگاهه دکترای روانشناسی داره خیر سرش ولی خانواده ی عروسو مجبور کرده بود یخچال ساید بگیره وسایل همه خارجی باشه کلی اذیتشون کرده بود ،ولی شوهر من هرررچی اصرار کردیم بهش حلقشو طلا برنداشت نقره خرید ،جوونا باید یاد بگیرن زندگی خوب ارزشش به ۴ تا تیر و تخته نیست ولی اگه مردم بذارن
خواهر منم عروسی نگرفت یه روز نیست خداروشکر نکنه 🙏 والا با فامیلایی که ما داریم میبینم خوب کاری کرده ...
عیب نداره عروسی مختصر بگیرید . دختر خاله ی من مارو اینجوری دعوت کرد تالار بود . ما خانوادمون ۶ نفره بود گفت پدر مادر و دوتا دخترا بیان .داداش مجردامو صدا نزد. یا مثلا دیگه خواهرمو یا دختر خاله های دیگه مو ک ازدواج کردن دعوت نکرد . گفت طرف پسر عروسی گرفتن ما محدودیت داریم واس دعوت مهمون. مثلا خانواده دختر شاید به زور صد نفر میشدن .
همه ی پسرا که فهمیده نیستن بعضیا توقعات انچنانی دارن ،یکی از دوستای ما دامادش استاد دانشگاهه دکترای ...
منم سرویس طلا و فلان نگرفتم فقط خاستم بیام خونه م شوهرم گفت حلقه بگیریم واست . فقط واس من یه رینگی طرحدار خریدیم . اونم فکر کنم اون موقع خودم پولشو دادم شوهرم بیکار بود یه تایمی 🤣 بعد از اون یه رنو داشت داغون بود فروخت با پولش پرده و رو تختی خرید واسم 😅 بخاری نداشتیم مادرش داد بهمون