2777
2789
عنوان

بچه ها امروز خرده ریز پلاستیکی مختصر برای جهاز شد هفت تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 126 پست
دیگه حدااقل زندگی رو هم نخریم ؟ من حرفم اینه چرا وضع انقدر خرابه ...

متوجه هستم 

ولی متوجه نمیشم چرا وسیله‌ای که برای زندگی هر دوتونه رو شما باید تنها تهیه کنی 

وگرنه در اینکه اوضاع افتضاحه مگه شکی هست؟

ای کاش دخترا یکم اینده نگری داشته باشن کم کم از ۱۸ ،۱۹ سالگی تیکه های کوچیکو بگیرن نه بهشون فشار میا ...

بخدا خواهرم داشت ازدواج میگرد ۵سال پیش همچیش بهنرین ...همچیش بوش ...مامانم گفت واسه توام بخرم گفتم نه قدیمی میشه ...باز بنده خدا خیلیییی خریده بود ... خیلیاشو خودم نزاشتم دیگه نه پولمون میرسه الان نه اصلش پیدامیشه .. باز من خودم کموبیش میخریدم ...با اینکخ خیلیارو از قبل خریدیم الان موندیم توش ! ینی اگر عقل قبلنمو داشتم ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه هستم ولی متوجه نمیشم چرا وسیله‌ای که برای زندگی هر دوتونه رو شما باید تنها تهیه کنی وگرنه در ا ...

عزیزم همسرم پابه پای من میخره بنده خدا اونم یه کارمنده .. یه جوون ۳۰ ساله زیر قسط ...

ای کاش دخترا یکم اینده نگری داشته باشن کم کم از ۱۸ ،۱۹ سالگی تیکه های کوچیکو بگیرن نه بهشون فشار میا ...

این رسمای بیخود جهاز دیدن برداشته بشه والا خیلی چیزارو نمیخرن . من خودم خیلی کم خریدم فقط چیزای ضروری . باز مثلا میگم کاش ظروف کریستال و  چینی کاش نمیخریدم فقط ارکوپال میخریدم . اما یه سری چیزا رووالان میبینم لازمه میخرم . من جهاز دیدنی نداشتم . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
بخدا خواهرم داشت ازدواج میگرد ۵سال پیش همچیش بهنرین ...همچیش بوش ...مامانم گفت واسه توام بخرم گفتم ن ...

ای کاش همون موقع خریده بودی ،الان واقعااا وحشتناکه من سال ۹۶ ازدواج کردم عروسی نگرفتیم پولشو برداشتیم خونه خریدیم ۱۰۰ میلیون ،الان صد تومنو فقط میشه باهاش سرویس چوب خرید ،خدا به همه ی عروس دامادا کمک کنه انشالله ،واقعا سخته 

این رسمای بیخود جهاز دیدن برداشته بشه والا خیلی چیزارو نمیخرن . من خودم خیلی کم خریدم فقط چیزای ضرور ...

آره والا ... بخدا من خودم یه سری چیزا میبینم نوعه مامانم استفاده نمیکنه ازش گرفتم میبرم ! پول بدم ک چی!؟ یه سری چیزارم از دیوار دست دو خریدم ! مهم زندگیمه وگرنه فامبل که همیشه دهنشون بازه

این رسمای بیخود جهاز دیدن برداشته بشه والا خیلی چیزارو نمیخرن . من خودم خیلی کم خریدم فقط چیزای ضرور ...

منم جهاز دیدنی نداشتم ،خیلی هم شلوغ پلوغ خرید نکردم ولی چون زمان زیاد داشتم با حوصله و سلیقه خریدامو میکردم ،بعد عقدم فقط بابام فرش و گاز مونده بود که خرید ،ولی الان واقعا وحشتناکه قیمتا

ای کاش همون موقع خریده بودی ،الان واقعااا وحشتناکه من سال ۹۶ ازدواج کردم عروسی نگرفتیم پولشو برداشتی ...

منم خونه ساختم عروس نگرفتم . بابام شاکی شد جهازم بهم نداد ما با کمک هم مختصر خریدیم خونه هم با کمک هم ساختیم. اما خواهرام ده ساله ازدواج کردن هنوز مستاجرن. بهترین جهازو بردن انقدر خونه به خونه اسباب کشی کردن وسایلشون داغون شده . 

ای کاش همون موقع خریده بودی ،الان واقعااا وحشتناکه من سال ۹۶ ازدواج کردم عروسی نگرفتیم پولشو برداشتی ...

اره بخدا مامانم میگه حس میکنم از ازدواج خواهرت تا تو ۲۰ سال گذشته نه ۵ سال ... انقدر قیمتا فرق کرده ... فقط بهش میگم مامان خداروشکر بعد من بچه ای نداری وگرنه من براتوت از غصه میمردم انقدر گرونیه😔تازه بخدا یه سری طلا قایمکی از شوهرم فروختم دادم مامانم جهاز بخره ... بابامم یه بازنشسته ساده س 😔خدا به داد همه برسه

منم خونه ساختم عروس نگرفتم . بابام شاکی شد جهازم بهم نداد ما با کمک هم مختصر خریدیم خونه هم با کمک ه ...

من شانس باهام یار بود بابام و بقیه به تصمیمم احترام گذاشتن ،الانم همه میگن چه کار عاقلانه ای کردی ،خواهر منم عروسی انچنانی داد و هنوزم مستاجره😑

منم خونه ساختم عروس نگرفتم . بابام شاکی شد جهازم بهم نداد ما با کمک هم مختصر خریدیم خونه هم با کمک ه ...

خواهر منم عروسی نگرفت یه روز نیست خداروشکر نکنه 🙏 والا با فامیلایی که ما داریم میبینم خوب کاری کرده🫤شانس من مامانم همش میگه من ارزو دارم اون نگرفت تو باید بگیری ...شوهرمم بچه اخریه همه لحظه شماری میکنن🤧

اره بخدا مامانم میگه حس میکنم از ازدواج خواهرت تا تو ۲۰ سال گذشته نه ۵ سال ... انقدر قیمتا فرق کرده ...

وای واقعا،ناراحت نباش عزیزم انشالله همه چی جور میشه خدا خودش درست میکنه ،خدا به پدرت هم سلامتی بده

منم جهاز دیدنی نداشتم ،خیلی هم شلوغ پلوغ خرید نکردم ولی چون زمان زیاد داشتم با حوصله و سلیقه خریدامو ...

من از برقی های آشپزخونه یدونه پلوپز خریدم آبمیوه گیر سه کاره خریدم  . مخلوط کن و خرد کن داره و ابمیوه گیر ‌. یدونه همزن برقی گرفتم چون زیاد کیک شیرینی میپزم . و جارو برقی .بقیه هم یه سرویس قابلمه استیل یدونه چدن . چینی و آرکوپال و کریستال 

جا حبوباتی و سرویس پلاستیک . دیگه هیچی نخریدیم 

چای ساز شوهرم از مجردیش داشت .اجاق گاز فر دار  یخچال تی وی لباسشویی فرش  همه رو داشت .استفاده شده بود اما تمیز بود سال قبلش خریده بود من فقط سرویس چوب خریدم 

حالا مثلا نتونستم با اینا زندگی کنم؟ 

آره والا ... بخدا من خودم یه سری چیزا میبینم نوعه مامانم استفاده نمیکنه ازش گرفتم میبرم ! پول بدم ک ...

من مثلا جا پیاز سیب زمینی نداشتم مادرشوهرم یدونه استفاده شده داشت داد بهم . امسال بعد ۳ سال رفتم خریدم واس خودم . یا مثلا دوست دارم ایرفرایر بخرم گفتم واس عید بگیرم . میز عسلی هام رو میزی نداره دکوری ندارم دوس دارم الان بخرم