2777
2789

سلام بچه ها چی بگیرم سونی دارم ک‌الان قدیمی شده میخام عوض کنم ال‌جی و‌سامسونک و‌سونی ک‌اصلش گیر نمیاد همه مونتاژ چین هست ایرانی بگیرم یا همون مونتاژیا از ایرانی هم بهتره خرابی کدوم مارک‌ بیشتره موندم چقدر این‌طرفو اونطرف پرسیدما خسته شدم

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

ایکس ویژن پیشنهاد میکنم

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

ایرانی نخر

ما سام خریدیم ، زیر یک سال نیم سوز شد

کیفیت تصویرش هم اصلا به پای سامسونگ نمیرسه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسنوا چی 

دانشمندان   دست بکار بشین یه معجون بدین ک با یبار خوردن ۱۶ کیلو وزن کم کنیم من منتظرم با این همه علم جدید جرا اینا نمیسازن یعنی میسازن    خدایا سپاس بابت داشتن نعمت سلامتی و پسرم و همسرم سپاس      

ایرانی هااا بدرد نمیخوره ۵۵ دوو خریدیم کیفیت اینا خوبه فقط هارد ک میزنیم بالا نمیاد خود مرده هم گف هارد نزنین اینا ضعیفن ایکس ویژن ی لول پایین تر از دوو اگ هارد نمیزنی کیفیت دوو خوبه

جی پلاس خوبه

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

ما جی پلاس داریم 

همه میگن کیفیت تصویرش خوبه دیگه نمیدونم من از اونام که میزنم تو سر مالم😂

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

دوو اسنوا اصفهان تولید میشه و بدرد نمیخوره 

اگه بودجه میرسه یه شیایومی بگیر اگرنه الان ایکس ویژن خیلی عالی زده حرف ندارد 

شهر لوازم خونگی روه به رو تهرانسر برو همه مدلها هست قیمتاشم از امین حضور خیلی بهتره و قسطی هم میده