2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادم پشتم نیستناز ی طرف النا اذیت میکنه بابام هی گیرمیدهاعصابمو خورد کردن

همیشه کنارت بودن نمیدونم چی بگم به خانوادش بگو اینطوری میگه خودتونو بذارید جای من چه تضمینی هست

عزیزم اومدم بگم منم شدیدا لاغربودم ۴۷کیلوبودم،پارسال رفتم دکتر برام پروتئین (وی ام)نوشت گرفتم،هر شب با شیر میخوردم درحد۵کیلو اینا فرق کرد بهم بدون بازگشت،بعد ازیکی شنیدم (سویق کامل)ازعطاری گرفتم اونم هرروزاستفاده کردم درکنارهمین پروتئین ها،درکنار اینا گوشت چرخ کرده من زیاددوس دارم سعی کردم هرروز بخورم یادرماکارونی یا خوراکش....بعد هروعده غذایی۷تاخرماخوردم،آدمی خم خستم که صبحانه نمیخورم کلااشتهام نمیکشه براصبحانه،

برا سویق کامل هم که مخلوط شیر یاابمیوه میکردم اگه باشیرمحلوط کنی باید یکم عسل بریزی شیرین بشه،۱قاشق هم کنجد و ۱قاشق پودرنارگیل یه۱قاشق نشاسته،۴قاشق هم سویق کامل،همه رو مخلوط میکردم میخوردم،

قرص مخمرآبجو و زینک هم عالیه

من الان۵۷کیلو شدم بااین،تا۵۹رفته بودم جدیدا مریض شدم نتونستم چیزی بخورم لاغرشدم

قللاهم به خودم خیلی آسیب زدم قرص پودرایی چاق کننده خوردم از جمله گین اپ ،پودر مسمن،قرص هیمالیا،فت فست،دراگون....که بعدقطع وزنم از قبل هم لاغرترمیشد که هیچ،الان  تقریبا ۴ساله استخوان لگن رانم نکروز شده و نیاز به تعویض مفصل لگن دارم،تو این سن هم دکترا میگن زوده،چون عمر مفصل خوب تقریبا۲۰سال هس اونم اگه خوب مراعات کنم نکنم کمترمیشه عمرش،لنگان لنگان راه میرفتم اوایل، الانم به صداافتاده باهربار قدم تق تق لگنم صدامیده همراه با درد،

اینارو گفتم اشتباه منو نکنین چه شما چه هرکسی دنبال چاقی هس سراغ قرص پودرا نرین توروخدا،همشون کورتن و دگزا دارن،بعدقطع وزنتون ازقبل هم لاغرترمیشه که هیچ،اسیبم میبینین،یکی میگفت ۶ماهه استفاده میکنم چیزیم نشده ،گفتم انشالله که هیچیت نشه،ولی در زمان بلند مدت خودش نشون میده ،من سال ۹۴اینا میخوردم،که از ۹۹درگیرشده استخوانم ....