2777
2789
عنوان

بنظرتون چندسال نامزد بودن مشکلی پیش میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 26 پست
همسرم همینو میگه من چون پدرشوهرمم فوت کرد یکسال میشه همسرم اومد تهران از شهرستان مجبور شد پیش ما بمو ...

دقیقا به بقیه چه ربطی داره شما قراره چه تصمیمی برای زندگی تون بگیرید. اصلا کسی حرفی زد فورا دفاع کن از خودت و اجازه نده تو زندگیت نظر بدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما یک آشنا داریم خیلی به هم میومدن پنج سال عقد بودند 

هربار میخواستن مراسم بگیرند متاسفانه یک اتفاق بد میفتاد و یکی از فامیل ها فوت میشد 

عروسی عقب میفتاد 

این بنده خدا عروس گفت اگر برام امسال عروسی نگیرید کاری میکنم که مجبور بشید بگیرید 

باردار شد دو ماهه عروس شد 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

فعلا خونه بخرین بعد هر وقت واستون جور شد عروسی بگیرین

من نظرم روی یه جشن ساده و خودمونی بود با لباس عروس و شام و شیرینی ولی تعداد کم

منتهی چون میگی عروسی مفصل دوس داری هیچ اشکالی نداره بعد ۳ ۴ سال عروسی بگیر ب نظر بقیه هم توجهی نکن مهم شادی خودتونه

عزیزم بنظرم خونه بخرین لباس سفید بپوش برو خونت چون تو این دوسالی ک میگی معلوم نیس چ اتفاقاتی بیفته.سال دیگش میتونی سالگرد ازدواج در حد عروسی بگیری

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
فعلا خونه بخرین بعد هر وقت واستون جور شد عروسی بگیرینمن نظرم روی یه جشن ساده و خودمونی بود با لباس ع ...

نه کل مهمونامون روهم ۱۰۰ نفر میشه ولی از بچگی ارزوی لباس عروس دارم بنظرم بعدا خیلی حسرت میخورم اگه نگیرم

فعلا خونه بخرین بعد هر وقت واستون جور شد عروسی بگیرینمن نظرم روی یه جشن ساده و خودمونی بود با لباس ع ...

خونه هم پیش خرید میکنیم تا بسازن ۳ سال اینا طول میکشه اما خوب تا پول دوباره جمع کنیم حدودا یک سال نیم طول میکشه بخاطر همون ۱ سال نیم باید صبر کنیم 

خونه هم پیش خرید میکنیم تا بسازن ۳ سال اینا طول میکشه اما خوب تا پول دوباره جمع کنیم حدودا یک سال نی ...

اشکال نداره صبر کنین شاید زودترم براتون جور شد ولی اگ عروسی دوس داری حتما بگیر چون واقعا بعدا هی میگی کاش عروسی می‌گرفتم و حسرت میخوری دیدم تو دوستام ک میگم

اشکال نداره صبر کنین شاید زودترم براتون جور شد ولی اگ عروسی دوس داری حتما بگیر چون واقعا بعدا هی میگ ...

انشالا دعا کن کارامون جور دربیاد از همه تفریحا استراحتا خواسته ها داریم میزنیم بخدا 

انشالا دعا کن کارامون جور دربیاد از همه تفریحا استراحتا خواسته ها داریم میزنیم بخدا

انشالله خدا به زوج های جوون کمک میکنه

ماهم شرایط شمارو داشتیم خونه خریدیم و ی مراسم جمع و جور خودمونی  با ۱۵۰ نفر مهمون سال بعدش گرفتیم رفتیم سر خونه زندگیمون خداروشکر همه ی فامیل هم گفتن عروسیتون با اینکه کوچیک بود ولی خوش گذشت🙏🥰انشالله برای شما هم همینطور بشه عزیزم