2777
2789

من همسرم بنا به دلایلی نامزدیم دوسال یکساله باخانواده من زندگی میکنیم خانواده خودش شهرستانن ما یه پولی داشتیم قرعه کشی قراربود دربیاد امسال عروسی بگیریم بریم سرزندگیمون ولی یه پیشنهادی سرراهمون قرارگرفت که صابخونه بشیم از امتیازای مسکن ملی پرند میتونیم بخریم همسرم میگه بنام تو میزنیم  ولی شاید عروسی ۱ سال نیم دوسال عقب بیافته بنظرتون بعد چهارسال عروسی گرفتن خجالت نداره من خودم خیلی خجالت میکشم اما از طرفی صابخونه شدن تو سن ما خیلی بهتره بنظرم عروسیم برام خیلی مهمه نگید بدون عروسی برو نظرتون خونرو بیخیال شیم یا صبر کنیم اگه کسی پرسید چرا عروسی عقب افتاد چی بگیم بخدا همجوره تو فشارم نمیدونم کدوم راه درستره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد چهارسال بنظرت میتونم عروسی بگیرم مسخره ام نمیکنن

نه بابا به بقبه چه مربوط

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

عقب افتادن عروسیت اصلا عیبی نداره خودتو اذیت نکن به این فکرکن که اگه خرید خونه رو عقب بندازی ممکنه با این وضعیت هیچ وقت خونه دار نشی ولی حتما عروسیو میتونی بگیری

من خودم عروسیم به علت فوت چندتا از اقوام نزدیک یکسال عقب افتاد دوران عقد رفتم سرخونه زندگیم چون دیگه خسته شده بودم 

اگه بخواهین برای حرف و نظر مردم زندگی کنین ، و رضایت مردم و نظرات احتمالیشون رد مورد خودتون براتون مهم تر از پیشرفت و زندگی شخصی تون هست پس ، حق با شماست

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عقب افتادن عروسیت اصلا عیبی نداره خودتو اذیت نکن به این فکرکن که اگه خرید خونه رو عقب بندازی ممکنه ب ...

همسرم همینو میگه من چون پدرشوهرمم فوت کرد یکسال میشه همسرم اومد تهران از شهرستان مجبور شد پیش ما بمونه الان باهم زندگی میکنیم باخانواده من بعد همسرم میگه خونه ارم میزنم به اسم تو که راحت باشه خیالم از همچی ولی خوب الان میترسم بعد چهارسال عروسی بگیرم همه بگن چرا گرفتید این حرفا

همسرم همینو میگه من چون پدرشوهرمم فوت کرد یکسال میشه همسرم اومد تهران از شهرستان مجبور شد پیش ما بمو ...

به حرف بقیه توجه نکن مردم همیشه حرف برای گفتن دارن اگه عروسی بگیری میگن واای بعد چهارسال عروسی گرفت اگه نگیری میگن دختره بدون عروسی رفت سرخونه زندگیش مگه چی کم داشت که عروسی براش نگرفتن اخرشم حسرت عروسی به دلت میمونه اشتباه نکن خواهرم خونه رو بخر بعدا عروسی هم بگیر که حسرتشو نداشته باشی 

پس اونایی که به خاطر کرونا دوسه سال عقب افتاد چی اوناهم نباید میگرفتن که مردم حرف نزنن نمیشه که کارخودتو بکن