2777
2789
عنوان

با بچم دوتایی رفتیم تو دستگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 27 پست
عزیزم چرا بهش قرص نمی‌دی؟ بچه من ۳ روز زیر دستگاه بود تو خونه اما خوب نشد..رفتم دکتر بهش قرص داد بعد ...

قرص خطرناکه منشوخ شده دیگه برا تشنجه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترمنم زردیش ۱۵بود دستگاه گرفتیم آوردیم خونه دو شب زیره دستگاه لخت گذاشتیم موند تاصب انقد گریه میکردم بیدار میموندم هی چشم بندشو درست میکردم نره کنار چ روزای تلخی بود ولی خداروشکر دوروزه خوب شد الکی ب خودم سخت گرفته بودم اونقد چیزه وحشتناکی نبود نی نی شماام انشالا یه روزه خوب میشه گلم😍💜

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸

بچه ای که تازه دنیا اومده جون مک زدن نداره که شیر درست بخوره براهمین زردی میگیره من تو بیمارستان یک کاپ کوچیک بهم دادن اموزش هم دادن چطور به بچه شیر بدم خیلی خوب بود خداراشکر سریع خوب شد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
قرص خطرناکه منشوخ شده دیگه برا تشنجه

بچه من ۳ روز زیر دستگاه بود بخدا اینقدر وزن کم کرد فقط تند به تند شیر میدادم .اون قرص رو هم هر شب یه نصفه خیلی کوچولو تو شیر خودم حل کردم دادم ..تازه شربت هم اومده واسش ..دکتر به من داد من خودم نمی‌دونستم وگرنه اصلا زیر دستگاه نمیذاشتم

بچه ای که زردی داره رو باید زیاد شیر بدی ،نزاری بیجال بشه مدام بخوابه ،تند تند بهش شیر بده فقط م برا ...

از مطب دکتر متخصص اجاره کردیم نمیدونم  از کجا بفهمم ک لامپهاش خوبه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
بچه من ۳ روز زیر دستگاه بود بخدا اینقدر وزن کم کرد فقط تند به تند شیر میدادم .اون قرص رو هم هر شب یه ...

بچه منم خورد اصلا تاثیری روش نذاشت

۴۵روز زردیش موند چند نوع قطره

دستگاه 

قرص

ترنجبین

هرچی بگی امتحان کردم اثر نکرد 

هی میومد پایین هی میرفت بالا آخرش تب کرد بهش استامینوفن دادم روز بعدش به طور عجیبی زردیش رفت

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
قطره بیلی ناستر بگیرهمون ترنجبین شیرخشته اما سریع اثر میذارهدکتر هم تجویز میکنه

دکتر فقط دستگاه داد هیچی نداد گفتم قطره گفت بزار تو دستگاه اگ خوب نشد قطره میدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
این چیزا چیه عزیز من ب بچه دادی فداتشم زردی یچیز عادیه انارررر ترنجبیننن شیر خشتتت نوزاد فقطططط شیرر ...

خیلی نگرانم خیلی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیر خشک زیاد بهش بده باید مدفوع زیاد کنه.قطره بیلی نایستر بخر بهش بده. نگاه به دستگاه هم نکن مضره.چش ...

اره بستم شیر خودمو میخوره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره بستم شیر خودمو میخوره

ببخشیدخواهرم ولی کمشه.باید شیر خشکم بهش بدی چون مشخص نیست شیر خودت چقدره.

نوزاد باید فقط پوشک باشه.باید لخت لخت باشه. 

چون لخته اتاق سرد نباشه ک یخ نزنه.البته داخل دستگاه گرمش میکنه بچه رو. 

زیر بچه هم لامپ داره یا فقط رو و اطراف بچه لامپ داره دستگاهش؟؟؟

دکتر فقط دستگاه داد هیچی نداد گفتم قطره گفت بزار تو دستگاه اگ خوب نشد قطره میدم

دستگاهی ک میاری خونه تاثی آنچنانی نداره

ما همه نوه هامون زردی داشتن دیگه حفظم چیا خوبه🤦‍♀️ولی تاثیر بعضیاشون خیلی طول میکشه و کمه مث آرد جو آب هندونه این چیزا

فقط بستری یا قطره از همشون فوری تره

بستری تقریبا روزی ۶تا اینا میاره پایین

از مطب دکتر متخصص اجاره کردیم نمیدونم از کجا بفهمم ک لامپهاش خوبه؟

والا راه تشخیص شو نمیدونم این لامپا هر کدوم تا یه اندازه ی معینی کارایی داره بعدش دیگه کاربرد نداره بستگی داره به اتصاف اون دکتر، مثلا من خودم ازآشنا گرفتم داد لامپا رو برام‌عوض کردن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت