2777
2789

آره نمیشه همش خودمو گول میزنم الکی میگم نگاه این پسره چه خوبه عاشقش میشم حتما ولی نه من اصلا دیگه نمیتونم ازدواج کنم (من عاشق یه پسره بودم که نشد باهاش ازدواج کنم اونم زن گرفت دوس نبودیم )هر کیو میبینم با اون مقایسش میکنم اون خیلی برام شیرین و. خواستننی بود ولی نشد و شد سهم یکی دیگه چون خدا منو دوسم نداشتی حالامن حالم کنار هیشکی خوش نیست من مریضم مریض اون پسر چرا باید. ازدواج کنم در صورتی که مدام فکر اینم یکی باشه شبیه اون باشه باهاش ازدواج کنم من اصلا ازدواج نمی کنم چون اگرم بکنم بهش خیانت فکری میکنم ولی هیچوقت نمیگذرم از کسایی که باعث و ب.  انی این عشق بودن وکسایی که نزاشتن بهش برسم اونا منو تا ابد محروم کردن از لذت مادر شدن و پوشیدن لباس و عشق 

الهی عزیزم :)

امیدوارم دوباره بتونی عاشق بشی ...

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیره 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

لطفا اول با خودت کنار بیا بعد فکر ازدواج باش فعلا ب تراپی نیاز داری نه ازدواج

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

نگران نباش عزیزم اگه با یکی دیگه ازدواج کنی احتمالش خیلی زیاده ک‌اون پسره رو فراموش کنی منم خودم عاشقم درکت میکنم عاشق شوهرمم با اینکه اون دوسم نداره هزار بار خیانت کرده اما دست خودم نیست نمیتونم ازش جدا شم نمیتونم💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چند سالته ؟ ببین برای عشق دیدگاه فلسفی و پزشکی و روانشناسی تقریبا یه چیز مشترک دارن! تو نوجوونی همه عاشق میشن بلااستثنا! منکرش نیسم اون موقع قلب ادم هیجان زیاد داره تصورات ذهنی اینقد بالاس ک اصن پشمام! ولی بعدا بعد منطقی ادم رو میشه با افزایش سن میبینی ک عههههه برگام اصن دیدگاه نسبت عشق کلا عوض شد ! وقتیم ک مباحث فلسفی میخونی اصن عشق ی تجربه اول نیس ک همون باشه هزاربار عمیق تر ممکنه اتفاق بیوفته! این رو داشته باش ازمن بعدا بخش پس میبری! گاردنگیر ب این چیزا! این احساس گذراس! ادم تو میاد و عنیقا هم دوسش خاهی داشت! 

🐈‍⬛

چند سالته ؟ ببین برای عشق دیدگاه فلسفی و پزشکی و روانشناسی تقریبا یه چیز مشترک دارن! تو نوجوونی همه ...

میشه راجب دید فلسفی که ممکنه هزار بار دیگم اتفاق بیفته بیشتر برام بگی لطفا 

منم مثلا بُعد روانشناسی و پزشکی شو کم و بیش شنیدم. الان دیدم از دید فلسفی گفتی خیلی برام جالب بود کنجکاو شدم بیشتر بدونم 

میشه راجب دید فلسفی که ممکنه هزار بار دیگم اتفاق بیفته بیشتر برام بگی لطفا منم مثلا بُعد روانشناسی و ...

ببین من والا ماما بیشتر نیستم و علاقه مند ب حوزه فلسفه و روانشناسی براهمین زیاد خوندم و طبق نتیجه های شخصی که گرفتم از اون مطالعات : عشق تو زندگی ادم انفاق میوفته ! هزاربارم انفاق میوفته، از یه کراش زدن کوچیک بگیر تا ازدواج و رابطه و …..هرکسی تو زندگی میاد حتی همون کراش کوچیک ک یچیزی ب قلب و روح تو یاد بده ، نظریه افلاطون در باب عشق رو خیلی دوست داشتم، ادمیزاد یکسری معیارهای متعادل تو ذهنش داره حالا عشق میاد وسط اون متعادل هارو یدور بهم میریزه و دوباره متعادلش میکنه، میدونی چندبار باید نظریه های افلاطون رو بخونی تا بتونی درکشون کنی شاید بیان من اینجا اینقدر قوی نباشه عزیزم و زبونم قاصره از توضیح بیشتر! اما میدونم که طبق نظر افلاطون ادم میاد از همه متعادل ها و نامتعادل های زندگیش میرسهههه ب اون زیبایی مطلق ک همه چیو سامون میده، یجا تفسیرشو خوندم میگفت و جمله معروفیه : ادما میان میرن 

این زندگیه 

اما میشکنه و دوباره میسازه و شکوفا میکنه ! پس خیلی تو باب فلسفه عشق چیز عجیبیه! 

🐈‍⬛

ببین من والا ماما بیشتر نیستم و علاقه مند ب حوزه فلسفه و روانشناسی براهمین زیاد خوندم و طبق نتیجه ها ...

وای مرسی بازم خیلی خوب توضیح دادی ذخیره کردم بعدا دوباره بخونمش خیلی دوست دارم اینجور استدلال ها رو🧡