2777
2789
عنوان

مامانهای باتجربه بچم خوب نمیشه😥

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 45 پست

ببین دکتر همیشه این چند تا قلمو برای پسرم می‌نويسه یعنی همیشه ها الان دیگه ۷ سالشه 

یکی شربت سرماخوردگی کوریزان 

یکی دیگه شربت پلارژین این بیشتر برای سرفه

قرص جویدنی مونته لوکاست اینم هم برای سرفه خوبه هم کلا علائم حساسیت 

اگه اگه عفونی باشه یعنی همراه با تب که لوزه درگیر شده باشه آموکسی کلاو 

برای گرفتگی بینی هم قطره نمکی و مومتازون

خوراکی اهان اسپری بینی هم داد اونم خیلی خوب بود گفت مدت زمان بیماری کوتاه میکنه

حالا همین پلارژین رو که گیاهیه فردا بگیرم امتحان کنم. 

ممنون از راهنماییت بانو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پلارژین اگه درست بگم ضدسرفه ست. ولی دخترمن سرفه نداره. طی روز چندتا عطسه و چرک غلیظ بینی داره. الانم ...

عزیزم نگرلنت نمیکنم ولی دخترمن سه هفته پیش از یه ابریزشو عطسه شروع شد گفتم طوری نیس گیر ندادم بعد چند روز بردم دکتر ک ابریزشش دیگ شده بود سبز رنگ پلارژین داد و سیتریزین تبم نداشت بعد چن روز تبش شروع شد من پنج رو سفکسین دادم بچه تبش میومد پایین قطع نمیشد خلاصه با ازمایش فهمیدیم خونش عفونت کرده با ریه اش حالا شمام منتظر نمون خودش خوب بشه ببر دکتر

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
والا من تعجب میکنم از اینایی میگن دارو نده بچه یا انتی بیوتیک ندهمن دوتا بچه دارم فقط یه بار لحظه او ...

سرماخوردگی لزوما گلودرد نداره، اون آنفلوانزاست که با درد همراهه. و اینکه من تاثیر خاصی از چرک خشک کن دفعه پیش رو دخترم ندیدم و از عوارضش هم نگرانم

سرماخوردگی لزوما گلودرد نداره، اون آنفلوانزاست که با درد همراهه. و اینکه من تاثیر خاصی از چرک خشک کن ...

چرا اتفاقا گلو درد داره اون ک نمیتونه بگ گلم 

چرک خشکن اتفاقا خوبه جلو عفونت بیشترو میگیره شما خودت میگی ابریزشش سبز رنگه یعنی عفونت

عزیزم نگرلنت نمیکنم ولی دخترمن سه هفته پیش از یه ابریزشو عطسه شروع شد گفتم طوری نیس گیر ندادم بعد چن ...

ای وای چه بد، دکتر پیشنهاد آزمایش داد؟ بعد ازینکه به آنتی بیوتیک جواب نداد آزمایش گرفتید؟ 

[QUOTE=359281694]چرا اتفاقا گلو درد داره اون ک نمیتونه بگ گلم  چرک خشکن اتفاقا خوبه جلو عفونت بیشترو میگیره شما ...[/QUOTE آخه بچه درد داشته باشه بی‌تابی میکنه، ولی طی روز خوبه بازی و شیطنت و شرایط عادی داره. فقط گاهی همین عطسه و چرک رو داره. 

ولی درست میگین بخاطر عفونت‌ که داره طولانی میشه باید زودتر پیگیری کنم

ای وای چه بد، دکتر پیشنهاد آزمایش داد؟ بعد ازینکه به آنتی بیوتیک جواب نداد آزمایش گرفتید؟

پنج روز انتی بیوتیک دادم تبش قطع نشد گف بعد سه روز دیدی تب داره ببر ازمایش التهاب خون بده بردم 80 بود فک کنم عدد عفونتش خدا خواست ک بردم ازمایش دادم خلاصه ب بچم خدانگاه کرد شمام پیگیری کن من این ازمایش ک دادم هفته پیشش هم داده بودما اصلا عفونت نداش یهو اینطورشد

[QUOTE=359281694]چرا اتفاقا گلو درد داره اون ک نمیتونه بگ گلم چرک خشکن اتفاقا خوبه جلو عفونت بیشترو ...

اره عزیزم خدایی نکرده میزنه ب خون یا ریه یا مغز بچه من یک هفته بستری بود ازش مایع کشیدن بفهمن مغزش عفونت نکرده باشه الهی ک بچه شما زودتر خوب بشع

پنج روز انتی بیوتیک دادم تبش قطع نشد گف بعد سه روز دیدی تب داره ببر ازمایش التهاب خون بده بردم 80 بو ...

الهی طفلک، انشالله بچه شماهم زودتر خوب بشه. 

منم جدی تر پیگیری میکنم. 

حقیقتش از دارو دادن علکی به بچه بدم میاد. 

تامحبور نشم دارو نمیدم. حس میکنم عوارض داروها از تاثیرشون  بیشتره یا لااقل میگم بذار از بچگی خیلی درگیر عوارض دارو نشن. 

ولی این بار هم ظاهرا مجبورم به دارو متوسل بشم😥

الهی طفلک، انشالله بچه شماهم زودتر خوب بشه. منم جدی تر پیگیری میکنم. حقیقتش از دارو دادن علکی به بچه ...

بده بخدا بهتره بنظرم دارو برای بچه عواقبی نداره چند روزه اذیته گناه داره 

حالا همین پلارژین رو که گیاهیه فردا بگیرم امتحان کنم. ممنون از راهنماییت بانو

خواهش میکنم عزیزم فقط بگو به دارو خانه چند وقتشه هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
2810