2777
2789
عنوان

این سینه هام همیشه خرج می‌زارن رو دستم

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 67 پست
اهان.شایدم.نگا خیلیا میرن وزرش ک اندام خوبی داشته باشن.ب نظرم عیب نیست.وقتی پایین تنه بد فرمه که شکم ...

خوب نگا کن مثلا من رانم تپل خوب باید شلوار سایز بزرگ بگیرم کمرش تنگ کنم بعد موقع بلند شدن احساس میکنم یه وزنه ۲۰۰ کیلویی پشتم سنگین انگار پروتز کردم کمرم ک گود دیگه بدتر سنگین میشم دکتر رفتم بهم گفته عالی پایین تنت خوبه ولی چون میگی سنگین میشی برام کلی ورزش پا گزاشته

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها از لحاظ سایز لباس درسته

الان من خودم شلوار باید سایز بزرگ بگیرم کمرش تنگ کنم چون سخته بلند میشم انگار ۲۰۰ کیلو پشتمه دکتر رفتم گقتم چیکار کنم میگه عالی پایین تنت اما چون میگی سنگین میشی اذیت کلی ورزش پا گزاشته برام

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ببخشید من خیلی سوال میپرسم من خودم مشکلی با سایزم ندارم 75 نامزدم ولی آرزوشه ک پروتز کنم بشه 85😑بیخ ...

نامزدت اونوخ برای چیشه ببخشیدا میپرسم 

یعنی چی آخه

اره با ورزش خوش فرم هم میشه 😁

اره ولی من باید سایزش کمتر کنم کمرم دورش ۳۶ برا رانم باسنم باید ۴۲ بگیرم