2777
2789
بله دوطرفه بود که خانواده ها نذاشتنالبته راضیم که نشد

دلت دیگه پیشش نیس? 

اخه منم یکیو میخاستم نشد حالا هرکی میاد نمیتونم قبول کنم واقعا موندم چکار کنم اگه ازدواج‌کنم دلم باز بمونه پیشش چکار کنم🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واس همه مهمهاونیم که میگه براش مهم نیستیه روزی خیانت میکنه

خب بعضیا منطقی ترن معیاراشون متفاوته، یا بعضیا حساس نیستن و راحت تر میتونن کنار بیان و بپذیرن طرف مقابل شون و... ، خلاصه به خیلی چیزا بستگی داره 

ولی خب اونکه هم احساسی باشه هم حساس سخت میشه خیلی براش این موقعیت

دلت دیگه پیشش نیس? اخه منم یکیو میخاستم نشد حالا هرکی میاد نمیتونم قبول کنم واقعا موندم چکار کنم اگه ...

نه دیگه ۱۷سال پیش ازدواج کرد اوایلش سخت بود برام

ولی زندگی الانم با زندگی الان اون خیلی فرق داره

خانواده همسرم غیر قابل مقایسه هستن با خانواده اون

گآهی سخته، ولی خوبی‌ هاش خیلی زیادهمن فقط از نظر ظاهری سرترم، اما ایشون از همه نظر کلا آدم تا با یکی ...

نمیدونم خیلی سخته و ریسک و شجاعت میخواد اینجور انتخاب، اینکه عشق و ی سری عاشقانه ها بشه حسرت برای همیشه، تردید بزرگیِ

مادرم بود می‌گفت اصلا از قیافه بابام خوشش نمیومد اما الان بشدت همو دوست دارند و بابام با اینکه یک مش ...

پایدار باشن 🥲👌

به نظرم باز فقط ظاهر باشه بهتره تا اینکه تو کلا حس ت به اون ٱدم خنثی باشه، میل و کشش نداشته باشی 

بعد ظاهر م یکم عادی میشه بعدا

بخصوص دخترایی که وابسته و احساسی هستن واقعا داغون میشن😭💔

دقیقا کلا اصن اینجور دخترا ن که با اینجور مسائل درگیر میشن دیگه، احساسی و حساس بودن کلا نه در این مورد، زندگی و سخت میکنه برا آدم با اینکه قشنگی و لطافت های خودش و داره، خیلی م سخت و آسیب زننده س

دقیقا کلا اصن اینجور دخترا ن که با اینجور مسائل درگیر میشن دیگه، احساسی و حساس بودن کلا نه در این مو ...

دقیقا

من الان دوساله تموم کردم با یکی ولی هنوزم دلم باهاشه میدونم ادم درستی نبود بهم نمیومدیم ولی واقعا داغون شدم این مدت چندتاخواستگار داشتم‌نتونستم‌خودمو‌راضی کنم  

موندم وسط دریایی که کشتی سوراخ شده داره طوفان میاد😭😭

آره، شاید م ما زیاد پیله میکنیم... 💔

نمیشه به زور چیزیو از خدا خواست، فقط بخواه اون چیزی که بهتره بهت بده

مخصوصا برای زندگی مشترک، منم ی جاهایی به مشکل خوردم که حتی تصمیم داشتم جدا بشم از همسرم

ولی با مشاوره حل شد چون مشکل حاد نبود

همه زندگیا یسری مشکلات هم دارن

ولی بعضی مشکلات غیر قابل حله

امیدوارم ی زندگی شیرین و با عشق نصیبت بشه عزیزم 

دقیقامن الان دوساله تموم کردم با یکی ولی هنوزم دلم باهاشه میدونم ادم درستی نبود بهم نمیومدیم ولی واق ...

عزیزم🥲💔چه سخت 

ان‌شاالله دلت آروم بگیره و هر چی خیره برات پیش بیاد 

واقعا زیادی احساساتی بودن ما دخترا خیلی میتونه کار دست مون بده و درگیر و اذیت مون کنه تو زندگی، خصوصا اگه یکم رها بشه و کنترل نشه دیگه هیچی