2777
2789
عنوان

خانما به نظرتون چند تا بچه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 54 پست
عزیزم بچه واقعا چیه ک یکی دوتاش کنی زندگیتونو بکنید یه موجود بی زبونه از همه جا بیخبرو بیارید ک چی ب ...

گلم آخه این شرایط برای همه نیست که. نمیشه گفت چون بعضی ها کارشون ممکنه در آینده به طلاق بکشه یا معتاد بشن پس از اول هم به فکر بچه نباشن. آینده را که نمیشه پیش بینی کرد.

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   
من خودم ۴تا دوست دارم سه تا پسر و ی دختر ولی دوتا دارم و فعلا برنامه ای برای سومی یا چهارمی ندارم

خدا حفظشون کنه

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهارتا😍 خب خوبیاش زیاده... اصلا حضور بچه انرژی بخشه، شادابی میاره، برکت میاره، امید به زندگی میاره ...

تحلیل درستی بود. باهات موافقم

گلم آخه این شرایط برای همه نیست که. نمیشه گفت چون بعضی ها کارشون ممکنه در آینده به طلاق بکشه یا معتا ...

همون چون نمیشه پیش بینی کرد نباید اورد شما یه سره به پرورشگاه ها و شیرخوارگاها زدی؟ببین چندتا بچه ی،بی پدرو مادر ریختن اونجا من خودم به شخصه بخوام بچه ای داشته باشم ب فرزندی میگیرم 

2805
عزیزم کم نیست؟! بالاخره بچه برادر و خواهر میخواد

من خودم‌ دو تا دارم انقدر اذیت میکنن که ب معنای واقعی کم اوردم بچه یکی که باشه از لحاظ مالی مرفه تر .

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

همون چون نمیشه پیش بینی کرد نباید اورد شما یه سره به پرورشگاه ها و شیرخوارگاها زدی؟ببین چندتا بچه ی، ...

خوب اینطوری که نسل بشر منقرض میشه

من خودم‌ دو تا دارم انقدر اذیت میکنن که ب معنای واقعی کم اوردم بچه یکی که باشه از لحاظ مالی مرفه تر ...

اولشه. بزرگ که بشن آروم‌ میشن