2777
2789
عنوان

ی کم پز بدیم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 145 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم اسی سینه هات آب نشده؟

من باسنم اندازش خوبه دلم میخواد گرد و تپل بشه میگم ورزش سینه هامو آب نکنه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

منم ی مدته میرم قبلا نمیرفتم ولی ورزش واسه سلامتی ادم خوبهمن هزاران نفر میگن ت ک اندامت خوبه چرا میا ...

میدونم عزیزم 

منظور اینه برم یا نرم؟ 

سلامتی به کنار

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
میگم اسی سینه هات آب نشده؟من باسنم اندازش خوبه دلم میخواد گرد و تپل بشه میگم ورزش سینه هامو آب نکنه

ن خب من نشده 

وقتی هوازی داری باید بگیری تکون نخورن😂

«گر صبرکنی‌ز‌غوره حلوا سازی»
واقعا خدا چجوری باید از یه بنده اش رضایتشو اعلام کنه ؟ تو بنده برگزیده ای عزیزم

😘😂❤️همیشه دوست داشتم تپل باشم تپلا خیلی خوشگلن خیلی

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

ن خب من نشده وقتی هوازی داری باید بگیری تکون نخورن😂

😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

کار کن روی اندامت من ژنم توی با سن و رانمه

چکار کنم مثلا می خوام سینه و باسنم بزرگتر بشه ،می خوام قرص چاقی بخورم میگن چاق شی اونجا ها هم پر میشن  اما شکمم بزرگ میشه 😕😕

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
صددرصد برو ی دو سه ماه ک رفتی تغییر میکنی خودت دوست داری خودتو

اخه اطرافیان میگن اندامت خوبه چرا بری وقتی نیاز نیس

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
چکار کنم مثلا می خوام سینه و باسنم بزرگتر بشه ،می خوام قرص چاقی بخورم میگن چاق شی اونجا ها هم پر میش ...

یعنی میخای چاق بشی؟؟؟

خب بدون ورزش شکمت بزرگ میشه با پهلو

«گر صبرکنی‌ز‌غوره حلوا سازی»