2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست بیان

75 بازدید | 13 پست

خانما من عقد هستم همسرم خیلی خوبیا داره ولی حال عمومیم براش اهمیت نداره اصلا بعضی وقتا میگم جاییم درد میکنه اصلا براش مهم نیست میگه نباید ب زبون بیاری چون دورم مثلا چیکار کنم برات ،یا مثلا قهرم و ناراحتم براش مهم نیست عادی برخورد میکنه یا حتی خودشو میزنه ب اون راه،خیلی هم دوسم داره خیلی پام موند ولی این مشکلو باهاش دارم اذیتم میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره کمو بیش تک بعدیع و کم حرف

دیگه باید خیلی نفوذ کنی تاراحت همچیشو بهت بگه همیشه یجوری رفتار کن انگار پشتشی همدمشی درکش می کنی

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
جدی؟! مثلا چی باید بگم چطور یادش بدم؟

آروم آروم باید تغییرش بدی و هی از علاقه ها و توقع هات بگی اونم توی موقعیت های درست!

کلا دستت میاد خصلت شوهرت و باید با صبر بهش یاد بدی که توقع هات رو ببینه

درضمن با قهر و ...اصلا درست نمیشه که بدتر خسته میشه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

دیگه باید خیلی نفوذ کنی تاراحت همچیشو بهت بگه همیشه یجوری رفتار کن انگار پشتشی همدمشی درکش می کنی

همه چیزشو بهم میگه رفیقیم ولی وقتی ناراحتم یا میگم مثلا جاییم درد می‌کنه اصلا مهم نیست براش عادی برخورد میگنه انگار نشنیده

همه چیزشو بهم میگه رفیقیم ولی وقتی ناراحتم یا میگم مثلا جاییم درد می‌کنه اصلا مهم نیست براش عادی برخ ...

نه ناراحت میشه بروز نمیده بعضی از مردا ناراحتی نشون نمیدن چون میخوان خودشونو قوی نشون بدن ولی بش بگو بهت توجه کنه

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️