2777
2789
عنوان

شوهرم امروز ظهر سه ملیون زد دویست تومنش مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 36 پست
من اولش تبلیغ کردم که مدل میخام فقط هزینه مواد میگیرم هیچکس ک نیامد همونی هم‌ک اومد سرم کلاه گذاشت و ...

خودتو حرفه ای نشون بده ولی مبلغ زیادی نگیر ازشون

تا میتونی فیلم و اینچیزا ببین

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه واقعا همه چی گرونه امروز رفتم بازار خرید عروسی واسه خواهرم هجده میلیون فقط لوازم آرایشی به ...

بیاره پسرا دیگه نمیتونن زن بگیرن بااین مخارج🥺🥺🥺🥺ماوضع مالیمون بدنیستا بابام ماهی ۲۳تومن میگیره ماهی ۱۷تومن پول قسط میده کلی وام خونگی باز کرده همش وام بازمیکنه🥺🥺🥺🥺

خودتو حرفه ای نشون بده ولی مبلغ زیادی نگیر ازشونتا میتونی فیلم و اینچیزا ببین

اگه‌مشتری ایراد گذاشت و گفت موهام سوخت چکار کنم اخه این دختره ک‌ پولمو خورد گفت موهام سوخته پول نمیدم 

بیاره پسرا دیگه نمیتونن زن بگیرن بااین مخارج🥺🥺🥺🥺ماوضع مالیمون بدنیستا بابام ماهی ۲۳تومن میگیره م ...

نه بابا   پسرها که نمیتونن بیچاره ها    پول خرج عروسی رو باباش داره میده بخدا من که خواهر عروسم دلم نمیومد اونا پول خرج کنن واقعا ظلمه     

مثلا بخوای با دوستان بری کافه ای رستورانی پول نمیده؟

اصلا اجازه نمیده جایی برم که مثلا برم کافه حسرت یه پیاده روی به دلم مونده اسیر خودش وبچه هاش شدم

خدایا خودت کمک کن