2777
2789
عنوان

زایمان و استرساشششش

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب زایمان انتخابی باید باشه منی که میخوام چقدر تو بیمارستان خصوصی هزینه کنمم باید اختیاری باشه نه دل ...

درسته حرفت اما متاسفانه بقيه اينو نميفهمن

من خودم به دكترم گفتم فقط سزارين

واقعا اصلا نميتونستم حتي به طبيعي فكر كنم

درسته حرفت اما متاسفانه بقيه اينو نميفهمنمن خودم به دكترم گفتم فقط سزارينواقعا اصلا نميتونستم حتي به ...

ادم معذرت میخوام 

تو زایمان میرینه 

همه جاش جر میخوره 

سر درد و ضعیفی چشم میگیره 

نه به نظافتش میتونه برسه

ن میتونه بشینه 

نه میتونه بعدش ادرار یا مدفوع کنه 

بعد میگن طبیعیییی خیلی خوبه زایمان سزارین درسته سخته ولی تمیزه 

ادم معذرت میخوام تو زایمان میرینه همه جاش جر میخوره سر درد و ضعیفی چشم میگیره نه به نظافتش میتونه بر ...

دکترت کیه اسمش؟

نه بابا تو سزارین هم نباید بعد عمل از جات پاشی اگه ریدنتم بگیره لگن میزارن متاسفانه 😐😂

نمیتونی تختو بکشی بالا به بچه راحت شیر بدی 

شیر هم یکم سخت میاد بیرون چون سزارینه 

واقعا همدان بیمارستانش قبول نمیکنه بوعلی رفتی؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

ادم معذرت میخوام تو زایمان میرینه همه جاش جر میخوره سر درد و ضعیفی چشم میگیره نه به نظافتش میتونه بر ...

اونقدم سخت نيست

سختيش دو روزه روز سوم با بچت ات ميري بهداشت اصلا هم اذيت نميشي

بخيه هاروم هفته بعد ميكشن انگار نه انگار

من كه خيلي راضي بودم از سزارين

دکترت کیه اسمش؟نه بابا تو سزارین هم نباید بعد عمل از جات پاشی اگه ریدنتم بگیره لگن میزارن متاسفانه � ...

راضیه مساعد 

اره بابا همونجا رفتم دیگه حاضرم دو برابرش پول بدم ولی قبول نمیکننن

راضیه مساعد اره بابا همونجا رفتم دیگه حاضرم دو برابرش پول بدم ولی قبول نمیکننن

من فک میکردم دکترا پولی باشن مگه مریضه قبول نمیکنه 😐 یعنی بری به یه دکتر دیگ بگی سز نمیکنه؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من فک میکردم دکترا پولی باشن مگه مریضه قبول نمیکنه 😐 یعنی بری به یه دکتر دیگ بگی سز نمیکنه؟

نه چندشایه عوضی اصلا اهمیت نمیدن فقدددد میگن یه پول بگیریم اقا ما میخوایم آسیبشو ببینم ما نخوایم پاره شیم باید کیو ببینیم به خدا اگ میشد نمیزاییدم