2777
2789
نخیر شماها توقع دارین وقتی آقایون بی مسئولیت سوار ما مردم شدن و عین خر ازمون سواری میگیرن و تو زندگی ...

ولش کن حالیش نیست چی میگه

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقیرارو‌ نکوبیدم اما واقعیت اینه کسی بدون پول نمیتونه زندگی کنه که هیچ نمیتونه ارامش داشته باشه

والا من خودم دارم زیر فقر پاره میشم 

بعد حرفای این جماعت مثل نمک هست رو زخمم 

من معترضم به این شرایط بدم میاد خودم رو بزنم به اون راه بعد این ها به آدم میگن تا سپاس و پر توقع 

نخیر شماها توقع دارین وقتی آقایون بی مسئولیت سوار ما مردم شدن و عین خر ازمون سواری میگیرن و تو زندگی ...

واقعا برداشتت این بود از حرف من؟

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

والا من خودم دارم زیر فقر پاره میشم بعد حرفای این جماعت مثل نمک هست رو زخمم من معترضم به این شرایط ب ...

آروم باش خیلی زمان مییره تا متوجه ی حرف من بشی

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

برداشتم از حرف تو دقیقاً همینه منظور تو هم دقیقاً همینه کارت رو راحت کردم قشنگ روشن و واضح حرف دلت ر ...

زحمت فکر کردن به خودت نمیدی

راحت باش گلم

من حرف امثال تو رو مفتم نمیخرم چه برسه بشینم بهش فکر کنم مگه بیکار و علافم

خدا بهت آرامش بده.

تو فکر کردن بلد بودی این مزخرفات رو بلغور نمی‌کردی

فقر شعور فاجعه اس🤦🤦🤦

خدا بهت عقل بده آرامش من رو که مدت هاست تو امثال تو و عزیزای دلت گرفتین

فکر کنم حالت خوب نیست

آف شو بهتره .