2777
2789

شوهرم خیلی دلمو میشکنه دادو بیداد میکنه بیشرف دخترم ی سالشه فقط یکم ترسو من بخاطر اون سکوت میکنم چون چیزی بگم بلند میشه میزنه دخترمو بغل میکنم میبرم اتاق سلول ب سلول تنم حرص میخوره ک نمیتونم سرجاش بشونمش ولی مث سگ بی محلش میکنم 

هرچه دادم به اوحلالش باد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی وقتها انقد فشار رومه میگم

خدایا تو رو خدا یه کاری کن💔🥺

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

همون بخاطر دخترت آروم باش

من بعد خدا دخترمو میپرستم نمیزارم ی ثانیه غم‌تو‌دلش بشینه‌ولی بعدا بفهمه اینجوری ب من بی احترامی میکنه اون بیشرف ناراحت میشه نه؟

هرچه دادم به اوحلالش باد
این خیلی سگ‌میشه یهو یعنی مردا همه اینشکلین واقعا؟ب طلاق فک نکنم؟

اره عزیزم شوهرمنم همینه 

یهو سگ میشه با کوچکترین دلیل براحتیم ول کن نیست تا قشنگ روح و روانتو نابود نکنه 

دست بزن ک نداره؟

بیشتر سر چی سگ میشه

🔰هرگاه مورد #تهمت #ناسزا #حرف_ناروا یا در مقابل آدم زور گویی قرار گرفتید حتی اگر‌میتونستید انتقام بگیرید تنها سکوت کنید و حتی یک کلمه در پی بحث و انتقام نباشید

👈در ذهنتان تکرار کنید : 

💐🍃یا عباس ع به خاطر‌ تو سکوت کردم خدایا به خاطر تو سکوت کردم💐🍃

💯تا چهل روز نگذرد

که ملائکه عذاب انتقام شما را خواهند گرفت اگر حق با شما باشدو در صورتی‌ که سکوت کنید حتما به عذابی‌ یا غمی یا ناراحتی دچار خواهد شد.

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

😭😭😭چیکار میکنی اینجور مواقع

هیچی کاری ازم بر نمیاد

نهایت گریه ارومم میکنه

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

اره عزیزم شوهرمنم همینه یهو سگ میشه با کوچکترین دلیل براحتیم ول کن نیست تا قشنگ روح و روانتو نابود ن ...

کلا مال من دیوونس یهو ب بچی گیر میده خوش و خرمیم یهو میگه کتری اب نداره داخلش هی بی هواسی باصدا بلند من جوابشو بدم میزنه 

هرچه دادم به اوحلالش باد
2810