چاویل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2216 عنوان انگشتر شرف شمس کسی داره چیزی شنیدین در موردش 93 بازدید | 12 پست میخام بگیرم واقعا تاثیر داره 1403/08/13 | 20:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10066 من دارم ولی هنوز دعاشو نخوندم ..باید ببرم دعاشو بخونن بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍. خدایا شکرت❤️🙂
چاویل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2216 برای چی تاثیر داشته باشه؟ شنیدم واسه رزق روزی دفع بلا خیلی تاثیر داره
چاویل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2216 من دارم ولی هنوز دعاشو نخوندم ..باید ببرم دعاشو بخونن بنظرت تاثیر داره؟چیزی شنیدی در موردش
چاویل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2216 شوهرم داره. ولی تاثیری ندیدیم از جای معتبر گرفتین ؟آخه خیلی آداب داره
سپیده۱۴ عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 1110 من دارم ولی هنوز دعاشو نخوندم ..باید ببرم دعاشو بخونن مگه دعا داره؟؟؟!!!!میخواستم بخرم!!!!
mary_k1 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 6145 از جای معتبر گرفتین ؟آخه خیلی آداب داره اینجوری میگفت. از مشهد سفارش داد و هزار تا ادا و اصول داشت. تو فلان زمان باید نوشته بشه و سنگش عقیق فلان باشه
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10066 بنظرت تاثیر داره؟چیزی شنیدی در موردش میگن تاثیر داره امسال باید ببرم برام دعاشو بخونن بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍. خدایا شکرت❤️🙂
چاویل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2216 مگه دعا داره؟؟؟!!!!میخواستم بخرم!!!! اره بابا یه روز خاص فقط فکر کنم ۱۹فروردین فقط میشه اونم یه آدم خیلی بهش اطمینان داشته باشی همشو واست انجام بده
haftadi عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 10066 مگه دعا داره؟؟؟!!!!میخواستم بخرم!!!! اره دیگ میدن فک کنم دست ی سیدی دعا و و قرانشو روش مینویسه و میخونه دقیق یادم نیست من برای رزق و ثروت میخواستم بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍. خدایا شکرت❤️🙂
چاویل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 2216 اره دیگ میدن فک کنم دست ی سیدی دعا و و قرانشو روش مینویسه و میخونه دقیق یادم نیست من برای رزق و ثرو ... دست رهبر هست اگه دقت کرده باشی