2777
2789
عنوان

پرستار بچه بگیرم یا کمکی

92 بازدید | 11 پست

سلام به همه من یه بچه ۱ ساله دارم که همش میگه پیش من باش اصلا من وقت نمیکنم که به هیچ کاری برسم شبا باید حتما شوهرم بیاد خونه پیشش باشه تا من بتونم شام درست کنم یکم به کارای خونه برسم ولی بازم خیلی کارام میمونه اینجوری 

روزام میخوابه تا پا میشم یکم به کارام برسم زودی بیدار میشه 

دیگه به فکرم رسیده که پرستار بگیرم پیش بچم باشه تا من به کار خونه برسم ولی از یه طرفم دوست دارم خودم با بچم وقت بگذرونم به فکرم رسید که کمکی برای کارای خونه بگیرم که کارای بچه رو خودم بکنم 

مامانم و خانواده ام کسی نزدیکم نیست که ازشون کمک بگیرم 

حالا به نظرتون پرستار بهتره یا کمکی برای خونه؟

چند سالشه؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تجربه جفتشو دارم.

این رفتار‌ بچه یک سنی داره

و میتونی نحوه برخورد با اضطراب جدایی رو مشورت بگیری

و انجام بدی..چون در جد زیادش اسیب زا هست.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2805
به خاطر همینه دو دلم

منم سه سال اول یک خانمی میومد روزی یکساعت گاهی دوساعت همه کارا رو انجام میداد . غذا هم من شب که همه خواب بودن خورشت رو میذاشتم تو قابلمه تا صبح آروم آروم میپخت‌. برنجم میریختم تو پلوپز 

یعنی هیچ کدوم؟

من اینو نگفتم😅

من ۱۶ ساله کمکی دارم

اون ک جز لاینفک زندگیم هست.

منطورم این بود ک این اضطراب حدایی رو هم در کنارش به فکرش باش

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
من اینو نگفتم😅من ۱۶ ساله کمکی دارماون ک جز لاینفک زندگیم هست.منطورم این بود ک این اضطراب حدایی رو ه ...

متوجه شدم 😅

شما از کمکی راضین؟ 

گفتین تجربه جفتشو دارین 

کدوم بهتر بوده و پیشنهاد میدین؟

متوجه شدم 😅شما از کمکی راضین؟ گفتین تجربه جفتشو دارین کدوم بهتر بوده و پیشنهاد میدین؟

من ۳ ماه پرستار داشتم..ک کارای معمول مثل غذا و ی مرتب کاری جزئی رو انجام میداد.

و ۱۰۰ بچه رو رسیدیگ میکرد و کارای درمانی خودم.

خوب بود ولی کمکیم همه اینارو انجام میده بعلاوه تمیز کاری اساسی تر.

من متوجه نشدم در امور منزل سختی دای

یا نگهداری بچه؟

من ۳ ماه پرستار داشتم..ک کارای معمول مثل غذا و ی مرتب کاری جزئی رو انجام میداد.و ۱۰۰ بچه رو رسیدیگ م ...

مشکلم اینه که بچه همه وقتمو میگیره و من به کارای خونه نمیرسم 

یا یکی و باید بیارم برای کارای خونه کمکم کنه خودم به بچه برسم یا یه پرستار باید بیارم تو کارای بچه کمکم کنه که خودم به کارای خونه برسم