2777
2789
شایدم واقعا😂 واسه من یکی خیلی سخته خصوصا بعضی سخت گیری هایی که میبینم اقایون این مناطق رو خانم هاشو ...

من ی شوهر کورد دارم خونه بشه خرابه براش مهم نیست فقط یکم شکموه😂ولی ما از بچگی مامانامون بهمون همه چی یاد میدن خود به خود زرنگیم و رو تمیزی و نظم حساس البته اینم شامل همه نمیشه برای کار بیرونم دیگ گیر اونچنانی نداریم اون برای زمانای خیلی قبل تره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کشور دست اصفهانی ها ومشهدیا ویزدیا 🥴اینا هر جا برن کارشون راه می افته ، درس هم نخونن بهترین کارها رو به اینا نی دن ،لرا بیشتر نظامین ،ارگان های مهم ،سران کشور ،سپاه همشون یا مشهدین یا اصفانی  به خاطر همین کل ادارات ریس هاش اصفهاتی هستن شهر ما کل ریس بانکها و سپاه وملااها اصفها نی هستن ومشهدی ویزدی ،ولی خوشبخای به این چیزا نیس مثلا ریس کل بانکهای شهر ما دست ی اصفهاتی که رشتش الهیات بوده 😁

😂😂😂😂چرا مگه ماهارو قوم شوهر با چوب میزنن

لابد میزننمون

من لرم اتفاقا خوشبحال کسی که یه مرد لر عاشقش بشه وقتی عاشق میشن چ کارها ک برا اون زن نمیکنن

همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آی و بمانی،پدرم.💔💔
2805
کشور دست اصفهانی ها ومشهدیا ویزدیا 🥴اینا هر جا برن کارشون راه می افته ، درس هم نخونن بهترین کارها ر ...

تمام سمتهای شهرداری اصفهان دست لر..راهسازی دست لر.تفریحی دست لر.بریم بیرون شهر ی روستا ی لر دکه زده عوارضی و ورودی میگگیره..فقطم ب لر بها میدن..

اللهمالعجل الولیک الفرج
من لر نیستم، خیلی اشنا و دوست لر هم نداشته و ندارم.فقط یکی از همکلاسی های دخترم که لرن و مهاجرت کردن ...

خخانم خودکشی تو همه دنیا است نه فقط تو اقوام ایران،یکی از بالاترین آمارهای طلاق اتفاقاً الان تو استان‌های لر نشینه،الان ما یه همسایه شیرازی داریم خودکشی کرده حالا میشه بگیم همه شیرازیا تا تقی به طوقی می‌خوره خودکشی می‌کنن،این برچسب زدن‌ها اصلاً زیبنده نیست،به قول خودت شما فقط یک نمونه لر دیدی چطوری فکر می‌کنی همشون اینجوری دارن زندگی می‌کنن

من لر نیستم، خیلی اشنا و دوست لر هم نداشته و ندارم.فقط یکی از همکلاسی های دخترم که لرن و مهاجرت کردن ...

خوب شاید اونم تو قومی زندگی میکنه که طلاق براشون هنوز جا نیفتاده

ولی الان پیش ما یجوری شده که میزان طلاق خیلی بالا رفته و انگار همشم سر جیزای بیخود که من خودم اصلا از این وضعیت راضی نیستم اخه سریع طلاق گرفتن و ریختن قبح طلاق به این صورتم که خیلی مزخرف شده