2777
2789
اره اول که به هیچ وجه نمیزاشت پاش بکنم به زور اینکه ببنین من ش*ورت دارم خاله داره فلان یه کم قبول کر ...

دختر منم همینه اولش با یه مکافاتی یاد گرفت بعد وسطاش کلا بیخیال شد و شروع کرد به لجبازی،،یه دوره اینشکلی عادیه و کم کم با صبر و حوصه بهتر میشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زوده براشاذیتش نکنبلاخره ک یاد میگیره کم کماز ۲ و نیم تازه سن شروع و اموزشهو بعد ۳ اقدامالزامی نیست ...

من الان نمیخاستم بگیرم 

چون خودش اومد گفت یازده روز پیش جیش دارم

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش
ببین خودت بدون اینکه بگه جیش دارم هر۲ساعت یبار ببرش دسشویی تا عادت کنه

میگم که به هیچ عنوان تا خودش نخواد نمیاد فقط خودش باید بگه 

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش
الان سنش عالیه ول نکن دیگه طبیعیه دیگه یادشون میره یا خستشون میشه من دخترم ۱ونیم سالگی شروع کردم زبو ...

ینی یه سال درگیر بودی😭😭😭

مم دو سال و هقت ماه بود راحت گرفتم بچه رو اذیت نکن

واقعا کلافه شدم😥

بزار یک چیزی بگم راحتت کنمبچه تا خودش نخواد به هیچ عنوان کاری انجام نمیده

وبچه ی منی. که بسی لجبازه🥺

به نظرم زوده. بذار بعداز عید دو نیم سال بشه بعد شروع کن. طفلی الان کوچولوئه. اگه همکاری نکنه دعواش میکنی روزایی که باید به خوشی بگذرونید پر از استرس و ناراحتی میشه. بعدم الان پاییزه و هوا سرده. تکرر ادار پیش میاد شاید سختتر بشه. من پسرمو تو تیرماه دو سال و نه ماه بود شروع کردم و خوب پیش رفت. ولی پاییز که شد انگار سردیش شه هیییییی رو فرش جیش کرد. آخر دوباره پوشک کردم. سه سال و نیمش بود باز شروع کردم و الحمدلله این بار خیلی زود همکاری کرد و تموم شد. کلا سخت نگیر و نگران نباش. به قول مادرشوهرم هیچ بچه ای با پوشک مدرسه نرفته. بالاخره یاد میگیره. نه خودت رو ادیت کن نه اون طفل معصوم رو. اگه میبینید همکاری نمیکنه چندماه وقفه بنداز بعد شروع کن. ولی به نظر من تو زمستون شروع نکنید.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
خیلی زود اقدام کردی برا این کارو این که وقتی همکاری نمیکنه باید دو سه ماه صبر کنی کامل یادش بره بعد ...

من اقدام نکردم گلم 

خودش یازده رپز پیش اومد گفت جیش دارم پوشکمو باز کن باز کردم جیش کرد

ینی یه سال درگیر بودی😭😭😭

اره بخدا زندگیم ب گوه کشید یبار زدمش همون یبار دیگه هيچوقت نزدمش واقعا اونا درکی ندارن کوچولوئن الان موندم سال دیگه پسرمو چجوری بگیرم 

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
دختر منم همینه اولش با یه مکافاتی یاد گرفت بعد وسطاش کلا بیخیال شد و شروع کرد به لجبازی،،یه دوره این ...

چند وقت طول کشید

من اقدام نکردم گلم خودش یازده رپز پیش اومد گفت جیش دارم پوشکمو باز کن باز کردم جیش کرد

اون یبار گفته خوشش اومده ولی بعدش ک نگفته بیخیالش شو تا باز خودش بیاد

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
بزور ببرش یا گولش کن

به زور ببرم که بدتر اصن نمیشینه رو لگن لج میکنه

ینی یه سال درگیر بودی😭😭😭

به نظرم وقتی زود شروع بشه انقدر طول میکشه. چه کاریه یه سال درگیر باشیم و عذاب بکشیم. همون نزدیک سه سال شروع بشه که بهتره. به نظرم بهترین زمان بالای دو سال و نیم و نزدیک سه ساله. فصلشم بهار و تابستون

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
2810