2777
2789
عنوان

مادرشوهرم حسوده ب حدی میگه من فشارخون ودیابت دارم خوشبحالت تونداری

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 42 پست
بگن! به شوهرت یاد بده که برا زندگیتون خودتون تصمیم بگیرید. من اوایل زندگیم با خانواده همسرم زندگی می ...

ن لباس راحت ن غذای کع دوست داری ن بیرونی باورمیکنی من یک سال ازدواج کردم وچندماه تاحالا باهم نرفتیم بیرون فقط ی بار رفتیم اونم مادرشوهرم غش کردگفت فقط من نمیرم بیرون

میخنده میگه مامانم فک میکنه تو مث هووووبراشی

همین؟؟؟

میدونه حرص میخوری یا ناراحت میشی؟

به همسرت بگو با مادرش حرف بزنه ولی باز بهترین کار،بی توجهیه.زیاد باهاشون حرف نزن،اهمیت نده.

یا اگه خانواده ات نزدیکن،بیشتر برو اونجا.

یا برو باشگاه یا جایی که سرگرم بشی،اگه شرایطشو داری.اینا روحیه تو خیلی خووب میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شایدددباورتون نشههه شب های که باشوهرم نزدیکی دارم. اونم تاوقتی حموم کردیم صبح میشههه میگه دیشب نمیزا ...

وای!!

چقدر گناه میکنه بااین کارش

خداعقلش بده

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
همین؟؟؟میدونه حرص میخوری یا ناراحت میشی؟به همسرت بگو با مادرش حرف بزنه ولی باز بهترین کار،بی توجهیه. ...

شرایطشوندارم لباس خریدنمون مثل پارچه میره میخره مادرشوهرم میگه هرکی رومیخوای بردار بعد ب شوهرم میگه زنت هرروز بهم میگه برو پیش زنه برام پارچه بگیر اونوقت شوهرم بام دعوامیکنه سرهمین پارچه گرفتن

عزیزم واسه تنبلی تخمدان 

زنجبیل خیلی خوبه عسل با سیاهدونه عالیه 

چیزای گرمونه بخور خوبه 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

بع چي شما حسودي ميكنه؟

اينكه دختر ١٩ ساله توي سال ١٤٠٣ بره اتاق مادرشوهر زندگي كنه

ترحم داره تا حسودي واقعيتش.

البته من قصدم ناراحت كردنت نيست

خب هركسي ي انتخابي داره..خواهرشوهرت هم قطعا مستونست بلاخرع يكي مثل شوهر شما پيدا كنه بره توي اتاق باهاش زندگي كنه

پس فكر نكن بهت حسودي ميكنه.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
عزیزم واسه تنبلی تخمدان زنجبیل خیلی خوبه عسل با سیاهدونه عالیه چیزای گرمونه بخور خوبه

میگه مادختر نازاگرفتیم لعنتی من از استرس وناراحتی اینطورمیشم مثل ی اسکول کارمیکنم براتون

بع چي شما حسودي ميكنه؟اينكه دختر ١٩ ساله توي سال ١٤٠٣ بره اتاق مادرشوهر زندگي كنهترحم داره تا حسودي ...

عزیزم من امروز باشوهرم خندیدم آرایش کردم همه چی اوکی بود مادرشوهرم گفت پس کی فلانی ازدواج میکنه پس گی میری خونه بخت

میگه مادختر نازاگرفتیم لعنتی من از استرس وناراحتی اینطورمیشم مثل ی اسکول کارمیکنم براتون

اصلا استرس نداشته باش زیادم تحویل نگیر کسیو مگه کلفت که نیاوردن 

عزیزم به خودت برس اگ خودت به فکر خودت نباشی کسی دیگ نیس 

همون کارایی رو که گفتم انجام بده انشالله نتیجه میگیری 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️