2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل خواهش میکنم میشه بگید من مقصرم یا نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 41 پست
اینم بگم که ۲۳ سالمه.

همسنیم  با این تفاوت ک من ۶ ساله متاهلم واقعا همه ی اینارو طبق تجربم میگم.

اینکه میگن مردا رو باید خر کرد واقعا همینه..هرررچیزیم ک باب میلت نبود باید ب زبون بگیریش..باید با پنبه سر ببری

منم از این کارای تو کردم ضررشم دیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسنیم با این تفاوت ک من ۶ ساله متاهلم واقعا همه ی اینارو طبق تجربم میگم.اینکه میگن مردا رو باید خر ...

کسی نیست بهم بگه چیکار کنم و اصلا نه تجربه ای داشتم نه با ادم دیگ ای بودم

از نظر من وقتی اون اینطوری باهام صحبت کرد به طور طلبکارانه اونی که باید ناراحت میشد من بودم

میشه بگی من باید چی میگفتم؟

میگفتی درس دارم ولی چون منم خیلی دلم برات تنگ شده میام ولی باید برم گردونی..یا میگفتی درس دارم ولی جون خیلی اصرار میکنی و میبینم از دوریم داری دق میکنی میام

یا اصن بگو وای اتفاقا منم با اینکه درس داشتم فکر تو و ...نمیزاشت درس بخونم😬😂میام ولی زود تموم کنیم تا مامانت اینا نیان ببیننمون

ببین ن من خودم ادم سبکیم ن طوریم این چیزارو همیشگی بپسندم.

ولی این چیزا لازمه ی رابطه با ی مرده

کسی نیست بهم بگه چیکار کنم و اصلا نه تجربه ای داشتم نه با ادم دیگ ای بودماز نظر من وقتی اون اینطوری ...

نه نه اشتباه نکن . تو بحثا زود از کوره در نرو .هی اروم اروم صحبت و دستت بگیر ببین رام میشه با حرفات؟ هی ب زبونش بگیر یا دو پهلو حرف بزن بعد دیدی اگه واقعا ادم نمیشه و حق با توعه قهوه ایش کن 

من اینجوری حتی بحثایی ک خودم مقصرم و جوری جلوه میدم ک اخرس اون مقصر میشه ..چون زود قاطی نمیکنم

من واقعیتش از اینکارا بدم میاداصلا اونقد حسی ندارم

ازدواجت سنتی بوده؟ شوهرتو اونجور ک باید دوس داری؟

ببین ی وقتایی ادم چون طرف و دوس نداره یا از بضی ویژگیاش بدش میاد نمیتونه از ته دل این کارا رو انجام بده..اگه اینطوری بهت حق میدم

مثلا ممکنه قیافش صداش تیپش یا حتی رافتاراش تو خلوتتون باب میلت نباشه

میگفتی درس دارم ولی چون منم خیلی دلم برات تنگ شده میام ولی باید برم گردونی..یا میگفتی درس دارم ولی ج ...

الان بهش زنگ زدم و گفتم که ببخشید اگر ناراحت شدی . بعد به شوخی گفتم ولی تو باید بهم زنگ میزدی هاا

بعدش صحبت این شد که تو بهم گفتی نباید باید دوستات میرفتی بیرون . گفتم تو مگه میدونستی درسم چجوری بوده که اینطوری میگی اتفاقا تازه دو تا درس داده. منظورت این بود که تو باید حرف منو قبول میکردی درستو زودتر بخونی . بعد بهم گفتش نه اینطوری نبود اشتباه فهمیدی. من متوجه نشدم چی میگه . بهش گفتم که متوجه منظورت نشدم . با صدای بالا گفت خب باشه تو درست میگی من باید بهت زنگ میزدم من اشتباه کردم وخدافظ . . 

بعد دوباره زنگ زدم گفتم خواستم سوء تفاهم حل بشه تو اینطوری جوابمو دادی حتی حاضر نشدی بهم یه جوری توضیح بدی که متوجه بشم بعدش گفتم حرفی نداری گفت نه خدافظ

الان بهش زنگ زدم و گفتم که ببخشید اگر ناراحت شدی . بعد به شوخی گفتم ولی تو باید بهم زنگ میزدی هاابعد ...

ولش کن اصن دیگه این بحث و کش نده 

ایندفعه زنگ زدین عادی حرف بزن انگار ک اتفاقی نیفتاده.اونم دیگه از سرش میفته