2777
2789

دوستان ب اکسم پیام دادم میخوام برم تراپی میایی باهام( خودش گفته بود خواستی بری بگو و …) بعد بهم جواب داد که الان سرم شلوغه باید برنامه هامو چک کنم، ولی احتمال زیاد میام و بالاخره عاقل سدی 

همینقدر سرررد بدون ذرع ای محبت 

من از پیج یکی از دوستاش دیدم چقدررر حالش خوبه رفته دورهمی میگه و میخنذه در حالی که‌من حالم بده 

اخه چرااا

ب تظرتون‌دوستم داره یا ن

( تاپیکای قبلم گفتم واسه چی و چیشده که پول داده)

برمیگردم من بازم به تو به تویی که نمیدونی حتی حدتو

یه لحظه کم میشه علاقم بهت یه لحظه پرت میشه حواسم‌ بهت

اره خراب کردی همه چیو نامرد مگه اخه جز تو من کسیو داشتم

میری بعد من که اباد کنی راحت بدی چون ازاد شدی

شایدم اشتباه از من بود دنبالت اومدم بشه قلبم خوب

اگه برگشتی نگو برگرد زود که پس میدم اینو بگی بدتر روت

شایدم اشتباه از من بود بگو تو کجا بودی که رفتم دور

یه جایی که نباشه توعه لعنتی اسمت بشم کم کم خوب

این اهنگ هم استوری کرد کسی که سال تا ساال استوری نمیذارع و اینکه سینگله امار دقیقش دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خسته نشدی هر دفعه داری این موضوع تکراری تاپیک می‌زنی تا همون تاپیک قبل هم بهت گفتن دوست نداره دیگه انگاری نمی خوای باور کنی خودت باعث شدی ازت سرد بشه الان هم اگه غرورت برات مهمه دیگه اینقدر خودت رو کوچیک نکن

برمیگردم من بازم به تو به تویی که نمیدونی حتی حدتویه لحظه کم میشه علاقم بهت یه لحظه پرت میشه حواسم‌ ...

معلومه که از چشش افتادی منتها نمیخواد بی وفایی در بیاره 

تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺   راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑.    ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘