2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
نه عزیزم. ایشون رو که فرمودید نمی شناسم. این همراه ما با کاربری نرگسی جون در نی نی سایت بودن و دوستا ...

کجای کرجن؟آدرس میدین؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"
باشه  بهتون  پيام ميدم   ديروز  يه تاپيكي  بود از يه خانم كرجي  كه &nb ...

عزیزم شما آدرس کرج فهمیدین کجاست؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه هنوز  به خانم  فرزانه  پيام دادم  هنوز  جواب  ندادن    شم ...

بله کرجم.یه خورده لباس بچگونه دارم تقریبا همشون زمستونیه.گفتم بدم اونجا

بچه های شرق چقدر کم کارید لباس کمه لباس نوزادی کمه وقت استخاره نیست بریز بیرون کمد رو ببین چی میخوای ...

مامان یلدا من کلی لباس بافت و سرهمی گرم نوزادی نو که واسه بچه م استفاده نکردم شاید فقط یک بار همشو گذاشتم آماده آماده ست همینطور چندتا پالتو و پانچ بافت زنانه چندتا پلیور مردانه..ولی اصفهانم و کسی رو نمیشناسم واسم ببره

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
نهایت تو لباس های الان چند تا بسته لباس کودک فراهم شده 

شما کرج کسی رو ندارید؟

نهایت تو لباس های الان چند تا بسته لباس کودک فراهم شده 

به نظرتون بسپرم به تیپاکس میرسونه به کجا؟ دست مردم یا هلال احمر اونجا؟ 

راستش به هلال احمر امیدی ندارم که برسونه

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

کمکهای همراهان کمپین نی نی سایت فروشگاه لایکو، فروشگاه کودکو با همکاری پمپرز، فروشگاه نی نی بازار هم امروز به دستمون رسید. کمک های دیگر هم در راه است و همچنان ادامه دارد

با تشکر از همه دوستان

کرج رابط داریم عزیزم. کجای کرج هستید. من ادت کردم . لطفا درخواست دوستی رو قبول کن

خانم تهرانی چی شد؟آدرس کرج ندادید هنوز