2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
ما دسته بندی و بسته بندی رو شروع کردیم. خریدها و کالاها و کمکها همچنان در راه هستند

بهنوش جان لطفا پست زیرینتون رو بخونید و راهنماییم کنید

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش یکی از اصفهان واسه منم میبرد. راستش من به هلال احمر اعتماد ندارم. بخاطر بچه های اونجا دائم دارم اشک میریزم.واسه همین لباس گرم های نوی بچه م رو گذاشتم

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
گویا تیپاکس تحویل نمیده  پرس و جو کن حسابی

شيوا جون ممنون که ادرس گذاشتي پرس و جو کردم شهر ما تيباکس نداره خوشبختانه يه موسسه خيريه پيدا کردم.که فردا کالا ها رو اعزام ميکنه کرمانشاه فردا اجناس رو اونجا تحويل ميدم 

مطمنی؟اخه به ما گفتن رایگانه وخودشون پخش میکنن

درصورتی رایگانه که بسپرین به تیپاکس ، اگه واسه شخص خاصی بفرستین رایگان نیست

علاوه براین شخص بایدبره از تیپاکس تحویل بگیره

ماه گل هستی مامان و بابا : اتریسا خانم
درصورتی رایگانه که بسپرین به تیپاکس ، اگه واسه شخص خاصی بفرستین رایگان نیست علاوه براین شخص بایدبره ...

تیپاکس مطمنه،و خودشون پخش میکنن بهترین کار سپردن به تیپاکسه

پایان شب سیه،سپید است...🌿amir❤

سلام دوستان من الان با اقا مطهری صحبت کردم ایشون سرپل ذهاب هستن گفتن هوا خیلی سرد یکی از اقلام مورد نیاز قطره و شربت استامینوفن شربت سرماخوردگی و اموکسی سیلین 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
تیپاکس مطمنه،و خودشون پخش میکنن بهترین کار سپردن به تیپاکسه

من فردا لباسایی که جمع کردم میسپرم به تیپاکس، ایشالا که به دست نیازمندش برسه

ماه گل هستی مامان و بابا : اتریسا خانم
شيوا جون ممنون که ادرس گذاشتي پرس و جو کردم شهر ما تيباکس نداره خوشبختانه يه موسسه خيريه پيدا کردم.ک ...

خیلی عالی

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
کاربران عزیز احساس شما کاملا قابل درک هست. متاسفانه عده ای سودجو در این آشفته بازار شماره حسابهای جع ...

شما نی نی یار هستین ؟

پس چرا نمیشه تو خصوصی واستون پیام بدم ؟

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

هنوز میتونیم واریز کنیم؟آخه از مسئولین کسی آنلاین نیست 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

سلام ب همگی وهمچنین کسانی ک مسئولیت همچین کارسنگینی را برعهده گرفتن ،خداخیرتون بده انشالله یک دردنیاو هزاردرآخرت💐💐💐💐

به هرروز این شانس رو بده 💖تازیباترین روز زندگی ات شود⁦⁩💹💞