2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
یکی از دوستان ما مشهد هستند. می تونم باهاشون ارتباط بدم که البته از اعضای قدیمی نی نی سایت هم هستن. ...

فرزانه جان شما تبریزی?من از شهرستانای تبریزم اگه جایی رو دارین ادرسشو بزارکمک هارو بیارم برات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم لطفا برامون شماره تماس بفرستید. دوستان دیگری که کرمانشاه هستند را به شما وصل کنیم

به کی شمارمو بدم؟؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خانم تهرانی من خودم کرمانشاه هستم اطرافیانم همه روزه میرن برای کمک  اگه کاری از دست من برمیاد ...

شیوا جان ادت کردم. لطفا شماره تماست رو بده تا هماهنگ کنیم

شیوا جان ادت کردم. لطفا شماره تماست رو بده تا هماهنگ کنیم

ممنونم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

سلام و خدا قوت به همه

من هم منتظر هستم شوهرم بياد و بريم خريد...شيرخشك و شيشه شير و نوار بهداشتي مي خرم...دوست داشتم بيشتر داشتم مي تونستم كمك كنم

با شماره اي كه گذاشتين براي تهرانپارس هماهنگ مي كنم

من تبریز هستم چطوری میشه کمک کرد؟

تبریز که عزیزم هر منطقه ستاد گذاشته برای جمع اوری کمکهای مردمی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

لیست اقلام غیرنقدی برای کمک به مناطق زلزله زده:

چادر برای اسکان

پتو، لحاف، پتوی نوزاد و ملافه

لباس گرم، از لباس نوزاد گرفته تا کودک و بزرگسال، لباس زیر

پاپوش، جوراب، کفش، دمپایی

اقلام بهداشتی: نوار بهداشتی، پوشک بچه، پوشک بزرگسال، زیرانداز، دستمال مرطوب، دستمال کاغذی

غذاهای کنسروی- حتما تاریخ مصرف داشته باشد

آب معدنی- باز نشده باشد

شیر خشک نوزاد- شیشه شیر

خوراکی های ماندگار: بیسکوییت، شکلات، آجیل، نان خشک، چای کیسه ای و پنیر

مواد شوینده: مایع دستشویی، صابون، مایع لباسشویی

اسپری ضدعفونی کننده دست

ظرف های یکبار مصرف

عزیزم میتونیم اخبار زلزله و کمک رسانی ها رو در یک تاپیک قرار بدیم؟ مثل حادثه پلاسکو پوشش نسبتا کامل ...

مشکلی نیست یاشین عزیز. اگر به مسئولین توهین نشه مشکلی نیست