2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کمک نقدی نفرستین.فقط خوراکی واینا بفرستین اونم ندین به حلال اهمر اینا چون معلوم نیست چکارش می ...

سم عزیز، خوشحالم که در سلامت هستید و به جمع ما پیوستید. عزیزم ما ارتباط گرفتیم با دوستانی که در همون منطقه هستند و مطمئن هستند. میخواهیم کمکها مستقیم به دست مردم و به خصوص در روستاها برسه چون تا جایی که به ما خبر رسیده هنوز روستاها خیلی خیلی نیاز به کمک دارند. میدونم که شما در شراط خوبی نیستی، اما اگر پیشنهادی داشتی، خوشحال و ممنون میشم برای من ارسال کنید. 

دوستان کمک نقدی نفرستین.فقط خوراکی واینا بفرستین اونم ندین به حلال اهمر اینا چون معلوم نیست چکارش می ...

اخه  عزيزم   من كه تهران نيستم    رسوندن  اقلام  غير نقدي  به تهران  سخته   حالا  فرزانه  خانم  و خانم تهراني   و بقيه دوستان  به عنوان امين  ما  عمل كنن      من حتي  به هلال  احمر هم  ميخام  كمك كنم   به اميد اينكه  واقعا  به دست مردم اسيب ديده  برسه   

ياشين جون كجا بودي😍😍😍من ديروز تاپيك زدم كسي نيومد😢

عزیزدلم از اینجا فاصله گرفتم از بعد از تاپیک برای مدیر  امروز تازه اومدم فقط برای خبررساني درباره این اتفاق تلخ

از ظواهر پیداست مدیر سایت موافق این کار نیستن نمیشه مثل پلاسکو پیش بریم حداقل لحظه به لحظه باشیم کنار آسیب دیدگان این اتفاق 

سکوت میکنیم:((

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
شما چه شهری هستین؟ فکر میکنید بتونید اقلام غیرنقدی دیگه ای هم جمع کنید؟ یا در چه حجمی میخواهید ارسال ...

من كرج  هستم  عزيزم    در مورد  جمع اوري  اقلام  ديگه  نه  نمي تونم   اينجا  تو محل ما   جايي  هست  كه  اكثرا  كمك  ها را اونجا  جمع اوري  مي كنن   حالا  اونا   چه جوري  مي رسونن  خبر ندارم  در حقيقت  شناخت  چنداني  ندارم  روشون  

عزیزدلم از اینجا فاصله گرفتم از بعد از تاپیک برای مدیر  امروز تازه اومدم فقط برای خبررساني دربا ...

پاسخ پیامتون رو دادم عزیز

لطفا چک کنید