2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست
نی نی یارها آدرس این تاپیک را دادن چون فعالیتها داره با همکاری مجموعه نی نی سایت و در واقع تایید مجم ...

عزیزم اینها تماما ثابت شده است....

باعث آرامشه که یک بستر امن برای کمک کردن فراهم شد..من هم حتما کمک میکنم.. 

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربران عزیز احساس شما کاملا قابل درک هست. متاسفانه عده ای سودجو در این آشفته بازار شماره حسابهای جع ...

نی نی یار من اجازه دارم شماره حساب نماینده انجمن داروساز ها رو بدم؟ صد در صد قابل اعتماده

صبح میشه این شب، باز میشه این در 
کاربران عزیز احساس شما کاملا قابل درک هست. متاسفانه عده ای سودجو در این آشفته بازار شماره حسابهای جع ...

پستاي اينجوري رو پاك كنين...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
دوستان فعلا در این مناطق، محل جمع آوری کمک هماهنگ کردیم:  دو مرکز در تهرانپارس یکی در صادقیه ...

آدرس مراکز کمک تهرانپارس رو دقیق بگین

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
سلام شما رفتین هلال احمر شهرتون تحویل دادین؟؟؟؟

سلام 

نه یکی از دوستانمون به نیابت از همه ما دارن زحمت میکشن شخصا میبرن به محل حادثه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نی نی یار من اجازه دارم شماره حساب نماینده انجمن داروساز ها رو بدم؟ صد در صد قابل اعتماده

عزیزم اجازه بدید همه یکجا جمع بشه. فعلا همه به شماره خانم بهتاش واریز کنند و اینجا اعلام کنند. اینطوری ما هم متعهدیم که گزارش هزینه ها رو اینجا اعلام کنیم. تلاش ما اینه که کمکها به دست مردمی که بهش نیاز دارند برسه و داریم با دوستانی که در منطقه حاضر هستند ارتباط میگیریم. امیدواریم سم عزیز هم به جمع ما بپیونده، هر چند میدونیم براش خیلی سخته

عزیزم ما همه هدفمون کمک هست از چه کانالی مهم نیست. مهم اینه که حتما این کمکها مستقیم به مردم برسه و گم نشه. شماره حسابی که اینجا در پست اول ذکر شده مورد تایید سایت هست . قطعا شماره حسابهای معتبر دیگه ای هم هست ولی فعلا در این شرایط بحرانی برای ما مقدور نیست که صحت تمام اونها رو چک کنیم. 

امیدوارم این امر رو شخصی قلمداد نکنید ولی بهتره فعلا تمرکز یک جا باشه چون اطلاع رسانی های بعدی هم توسط کاربر فرزانه مامان مانوش در مورد اقلام خریداری شده و کمک های ارسالی به اطلاع کاربران خواهد رسید. اینطوری کاربران میتونن مستقیم در جریان کمکهاشون باشند.

دوستان، برای هماهنگی مراکز تحویل کمکهای غیرنقدی، با شماره های درج شده تماس بگیرید:

شماره یک تهرانپارس: تهرانپارس- میدان استخر- بین 131 و 133: امروز از ساعت 17 تحویل میگیرند.اما فردا از صبح هستند.  09198172380

شماره دو تهرانپارس

صادقیه: 09192349674

یکی امیر آباد

و یکی هم پرند

بقیه شماره ها اضافه میشه 

دوستان کمک نقدی نفرستین.فقط خوراکی واینا بفرستین اونم ندین به حلال اهمر اینا چون معلوم نیست چکارش میکنن یه دونه پتو میدن دست یه نفر از پشتش فیلم میگیرن وپخش میکنن.

خدا دی بسه

فرزانه  خانم  با  تشكر  از اين حركت  انسان دوستانه  شما    خواهش  مي كنم  تدابيري بيانديشيد  كه  اين كمك  ها  مستقيم  بدست  مردم  زلزله  زده  برسه    اميدوارم  اون اتفاقاتي  كه تو زلزله  ورزقان  افتاد  اين بار تكرار نشه  و  جلوي  كمك هاي مستقيم را  نگيرن 

دوستان کمک نقدی نفرستین.فقط خوراکی واینا بفرستین اونم ندین به حلال اهمر اینا چون معلوم نیست چکارش می ...

خو پس ب کی بدیم پتو و لباس بیاره؟؟؟

👈یکی از آرزوهام اینه که دوربین و آیینهی خونمون به توافق برسن ک من دقیقا چ شکلیم  👉