2777
2789
عنوان

حرکت بزرگ نی نی سایتی ها برای کمک به زلزله زده ها ، شما هم بیایید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 14825 بازدید | 641 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم پس حتما میفرستم،،،قصد داشتم یه مبلغی کمک کنم گفتم اگر مشکلی نداره هزینه نذر رو هم بذارم رو ...

قبول باشه عزيزم

كمك نقدي رو ميتونين به حساب جمعيت امداد امام علي واريز كنين

دوستان عزیزم، برای متمرکز شدن کمکهای نی نی سایتیها، لطفا از اعلام شماره حسابهای دیگر در این تاپیک خو ...

عزيزم كمك كردن فرقي نداره

تمركز و اين چيزام نداره

البته اگه قرار نباشه بهره برداري تبليغاتي صورت بگيره

ما هر كدوم تاپيك جداگانه زديم ولي ني ني يار ادرس اين تاپيك رو دادن

شايد خيليها نتونن به شماره كارت يك شخص اعتماد كنن

چه ايرادي داره بتونيم راه هاي ديگه اي رو به اين عزيزان معرفي كنيم؟

لطفا هدفتون فقط رسيدن كمكها به دست نيازمندان باشه

با تشكر

عزيزم كمك كردن فرقي نداره تمركز و اين چيزام نداره البته اگه قرار نباشه بهره برداري تبليغاتي صورت ب ...

درسته منم داشتم خودم جمعه کمک ام میفرستادم الان ادغام کردم با نی نی سایت اصلا برام مهم نیست بحث تبلیغات واقعا واقعا دیشب کنار دخترم با عذاب وجدان خوابیدم در این حد 

چه فرقی داره اصل به کمک کردن هست

عزيزم كمك كردن فرقي نداره تمركز و اين چيزام نداره البته اگه قرار نباشه بهره برداري تبليغاتي صورت ب ...

عزیزم دقیقا هدف کمک کردنه. دسترسی به اطلاعات برای انواع روشهای کمک اصلا سخت نیست. اما این تاپیک برای متمرکز شدن زده شده، میخواهیم بتونیم آمار بگیریم، گزارش بدیم به دوستانی که کمک میکنند و اینکه فضایی برای تبادل نظر و اطلاعات برای کمک هر چه بهتر و متمرکز شدن داشته باشیم. اصلا به این معنا نیست که کمک به جای دیگر را قبول نداریم، فقط میخواهیم این تمرکز را از دست ندیم. ممنونم که درک میکنید.

درسته منم داشتم خودم جمعه کمک ام میفرستادم الان ادغام کردم با نی نی سایت اصلا برام مهم نیست بحث تبلی ...

دقيقا عزيزم فرقي نميكنه

من برادر خودم با دوستاش توي يه موسسه خيريه هستن و كمك جمع ميكنن ولي من امروز كمكهاي خودمو به هلال احمر تحويل دادم

منم حرفم اينه كه مهم كمك هست

اينكه از طريق چه كسي اين كمك صورت ميگيره فرقي نميكنه

ما خودمون نزديك كرمانشاه هستيم و يك شب رو مجبور شديم توي اون سرما صبح كنيم و ميفهمم شبهاشون چقدر سخت ميگذره

نی نی یارها آدرس این تاپیک را دادن چون فعالیتها داره با همکاری مجموعه نی نی سایت و در واقع تایید مجموعه انجام میشه. 

نی نی سایت به طور مجزا داره کمکهای خودش را به منطقه ارسال میکنه، بنابرین این تاپیکهای نی نی سایتیها اصلا هدف تبلیغاتی برای نی نی سایت نداره، مطمئن باشید و این کمکها اصلا قرار نیست به اسم نی نی سایت توزیع بشه. 

عزیزم دقیقا هدف کمک کردنه. دسترسی به اطلاعات برای انواع روشهای کمک اصلا سخت نیست. اما این تاپیک برای ...

ببخشيد كه عنوان تاپيك با حرف شما نميخونه

امار گرفتن شما همون بهره برداري تبليغاتي هست

ببخشيد ولي نبايد توي اين تاپيك ميومدم!

اميدوارم توي كمك به زلزله زدگان موفق باشين

سلام کمکهای مردمی من و دوستانم از شهسوار ارسال شد امیدوارم شما هم در این تلاش نیک موفق باشید

سلام شما رفتین هلال احمر شهرتون تحویل دادین؟؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄