2777
2789

پسری که سایز پاش کوچیکه، آیا .... ش هم کوچیکه یا خیر؟ 

چطور بفهمم بدون اینکه ازش بپرسم؟

و اینکه بگم خواستگار هستن ایشون یوقت فکر نکنید دوسپسر بنده هستن. 

قبل ازدواج چطور میفهمن که پسر سالمه یا نه؟

سوال زشتی هم هست نمیشه مستقیم بپرسم 

اگر هم بپرسم ممکنه بد فکر کنه اما واقعاً مسئله مهمیه تو ازدواج 

واقعاً برام سؤاله چون قبلاً ها یکی از دوستام میگفت اونایی که پاشون کوچیکه سایزشون هم کوچیکه😶

فکرنکنم ربطی به سایز پا داشته باشه

باید کم کم ازش بپرسی دیگه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

ببخشید فقط جمله اولت رو خوندم اینقدر خندیدم نتوستم بقیه اش رو بخونم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

اره خب سوال مهمی هست 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

چرت محض.... 

شوهر من سایز پاش۴۳

ولی. ًً.😂😑😑😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اولویتتون سایزشه

😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

2810