2777
2789

خونه رهن کردیم ولی هنوز جهیزیه مو نبردم 

تو کل فامیل و آشنا من اولیت نفری هستم ک دارم میرم مستاجری ، از این جهت میگم ک هرکی ازدواج کرده یا واسش خونه ساختن (که حتی شیرآلات و کاشی رو هم خودش انتخاب کرده)

یا خونه نوساز خریدن 

... 

چن روز پیش رفتم یه خرده خورد تو ذوقم ، مدل خونه خوبه ۸۷ مترم هست خیلی ام کوچیک نیست 

ولی خیلی کثیف بود یه ایراد هایی هم داشت ک رفت رو مخم

از طرفی فکر اینکه چجوری باید هم اجاره خونه و قسط بدیم 

هم خرج زندگی هم پول پس انداز کنیم واسه سال بعد 

هم ماشین نداریم ، هم تفریح و مسافرت نمیتونیم بریم داره دیوونم میکنه

بیاید یکم دلداریم بدید بگید شما با این شرایط چطور کنار اومدین

ببین الان با چند سال پیش خیلی فرق کرده. همون پولی که باهاش خونه میخریدن، الان باید بدی برای رهن.

خودتو با اونایی که چند سال پیشا ازدواج کردن، مقایسه نکن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرفی فکر اینکه چجوری باید هم اجاره خونه و قسط بدیم هم خرج زندگی هم پول پس انداز کنیم واسه سال بعد ...

هنوز کنار نیومدم بعد ۸ سال

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خوب بگو مشکل چیه اگه بشه صاحبخونه حل کنه مثلا خونه ای که من و همسرم پسندیدیم دیواراش به خاطر مصرف زیاد قلیون مستاجر قبلی زرد شده بود سقفشم نم داده بود درست کرده بودن ولی رنگ نکرده بودن که گفتیم درست کنن بعد رفتیم تو خونه

هنوز کنار نیومدم بعد ۸ سال

امضات

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
امضات

💜🥲

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
امضات ینی امید داری ینی میشه ما هم به اون روز برسیم

خدا کنه...

همه که نباید شرایط مثل هم باشه ی موقع همین سختیا آدمو میسازه قرار نیست فکر کنی کل فامیل با داشتن خونه خوشبختن ملاک داشتن زندگی خوب کنار همسرته

با وجود تمام قسطا و نداریا

تا بچه ندارید میتونید یکم سختی بدید به خودتون تا جلو بیفتید 

ان شاء الله خدا هم کمکتون کنه از مشکلات رد بشید و بعداز چند وقت با روزی بچتون خونه دار بشید

من یه سال با مادر شوهرم تو یه واحد زندگی کردم بماند که با چه سختی موفق شدم خونه جدا بگیرم فقط میگفتم برم دنبال زندگی مستقل خودم خلاصه یه خونه چهل متری زیر همکف رهن کردیم جهازم نداشتم یه سری چیز ضروری خریدیم و زندگی شروع کردم سال ۱۴۰۰ خودم ۳۵۰۰ حقوق میگرفتم ۳ملیون قسط می‌دادیم حقوق شوهرم میموند واسه خرد و خوراک و وسایل خریدن   خلاصه الان سه سال سر زندگیمم تا الان ماهی ۹۵۰۰ قسط می‌دادیم چون هرسال باید وام و قرعه کشی بذاریم واسه پول پیش و وسایل خونم هنوز یکم مونده کامل شه این ماه یکم قسطمون سبک میشه چندتاییش تموم میشه یعنی پوست جفتمون کنده شد تا تونستیم زندگی بسازیم هنوزم مستاجریم و یه ماشین داریم فقط