2777
2789
عنوان

مادرشوهرم روزی دوبار میاد خونم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3932 بازدید | 104 پست
پس فقط این میمونه یه بار بشینی گریه زاری و گله شکایت پیش شوهرت که مادرت خیلی میاد راحت نیستم و فلان ...

اتفاقا هر روز دارم میگم چرا هر دقیقه میاد چی میخواد حتی در براش باز نمیکنم ولی شوهرم انگار ن انگار

من و مادرشوهرم تو یه ساختمونیم، بعد زایمان من هم مادر شوهرم دایم خونه ما بود، یه ذره بچه گریه میکرد زود میومد بالا، می‌گفت چی شده پوشکشو عوض کردی، لابد روشو نکشیدی سرما خورده، بیا بیر شیر بده، به خدا کلافه ام کرده بود، هر کاری هم کردم از رو نرفت، بعد بچه ام یه خورده که بزرگتر شد چسبید بهش خودش کم کم قطع کرد، الان اصلا نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه سیاستی دیگه چیکار کنه بچه رو که نگه نمیداره درم که میزنه میشکونه هرروزم که با یه بچه ۶ ماهه نمیتو ...

عزیزم یه لحظه فکر کن بعدش چی میشه؟؟؟  الان خودت اگه تو این شزایط بودی و اینو به شوهرت میگفتی شوهرت چه عکس العملی نشون میداد؟؟؟؟   به نظرت طرف میره خیلی منطقی به مادرش میگه نیا خونه مون؟؟؟؟  یا اصلا یک درصد شوهره بره بگه، بعد مادر شوهره چه آبروریزی ای خواهد کرد؟؟؟؟؟  الان یه مشکل داره، اون موقع ۱۰۰ تا!!!!

اتفاقا هر روز دارم میگم چرا هر دقیقه میاد چی میخواد حتی در براش باز نمیکنم ولی شوهرم انگار ن انگار

اشتباهت دقیقا همینه. اصلا نباید اینجوری بگی. و اینکه درو باز نمیکنی که اصلا دیگه خیلی ضایعه ست.... نکن اینکارو. به ضرر خودته....

بله درسته.پسرم سه ماهشه مادرم بعصی روزها میاد کمکم.من استراحت میکنم.غذا هرچی باشه باهم میخوریم‌خونم ...

منم پیش مادرشوهرم راحت نیستم ما چی میخوریم کجا میریم چیکار میکنیم عین یه گزارشگر ضبط میکنه بره خبر بده حای اگه نفهمه ما شام یا ناهار چی داشتیم میپرسه شام چی بود؟ یا ناهار نداشته باشیم هی به شوهرم میگه ناهار چی میخوای بخوری، دیگه به این فکر نمیکنه من با یه بچه ۱۰ماهه خب هرروز نمیتونم دم گاز وایسم

عزیزم یه لحظه فکر کن بعدش چی میشه؟؟؟ الان خودت اگه تو این شزایط بودی و اینو به شوهرت میگفتی شوهرت چ ...

فعلا که رفته گفته هیچیم نشده ....

شوهر منم ادمه درک داره حالا شوهر استارتر به هیچ جاش نیست ولی شوهر من بفهمه من اذیتم خودش سر بسته میگه زیاد نیایید 

قرار نیست بره بگه مزاحمی نیا که ...

ادم اختیار زندگیش باید دست خودش باشه قرار باشه با ننه من غریبم بازی مادر شوهر بترسی که کلات پس معرکس 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم پیش مادرشوهرم راحت نیستم ما چی میخوریم کجا میریم چیکار میکنیم عین یه گزارشگر ضبط میکنه بره خبر ب ...

بنظرم باهمسرت صحبت کن بگو اینجوری خیلی معذب میشی.خودش با مادرش صحبت کنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
فعلا که رفته گفته هیچیم نشده ....شوهر منم ادمه درک داره حالا شوهر استارتر به هیچ جاش نیست ولی شوهر م ...

درست میگی عزیزم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
حالا مادر شوهر من از ما فراریه 😂فقط چسبیده در باسن دختراش

😂 😂 😂 

میانِ‌هَمِه‌گَشتَمُ‌ عاشِق نَشُدَم‌مَن! ‎طُ چِ‌بودی‌کِ‌تورا‌دیدَمُ‌دیوانِه‌شُدَم‌مَن..❥︎..متاهل.‌.💍🧿

اسی بنده خدا هیچی نگفت ی سری ها چ بجنسیشون و با افتخار توضیح میدن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
مادرشوهرمنم..مابالاییم نمیاد میگه پام‌درده..اما خونه دختراش میره مرتب

مادرشوهر منم هر روز خونه دختراشه بعد الان چند باره بهش میگم بیا خونه ما ولی میپیچونه، حالا هر بارم میاد چقدر پذیرایی میکنم و احترام میزارم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

2810