از عید که بچم به دنیا اومده روزی دوسری میاد خونم هر سری هم دو سه ساعت میشینه مثلا بچه رو دوس داره میاد ببینتش ولی اصلا تو نگهداریش کمک نمیکنه البته منم به کمکش نیازی ندارم ولی خب کلافه میشم از این همه رفت و امد هاش اخه اصلا فرصت نمیکنیم با شوهرم تنها باشیم دو کلام حرف بزنیم جالب اینجاس هرچی هم تو خونم اتفاق میفته میره به همه زنگ میزنه میگه اینکه من چی میخورم چیکار میکنم تو خونم همه میدونن🙁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر خود ادم محرمهآمار زندگي خصوصي دخترش رو كف دست بقيه نميذارهاين كار حق الناسهاينكه ٢ بار مزاحم اي ...
بله درسته.پسرم سه ماهشه مادرم بعصی روزها میاد کمکم.من استراحت میکنم.غذا هرچی باشه باهم میخوریمخونم هم ریخته باشه پیشش راحتم مگه پیش مادرشوهر میشه!حالا خانواده شوهرم میان تا۱۲ شب میمونن فکر میکننبچه وسیله بازیه،والا دست به سیاه و سفیدم نمیزنن
تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عزیزم هر سری که اومدن شما هم باهاش برید خونش چند ساعت بمونید مثل خودشون راحت باشید😁😉
لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
پس فقط این میمونه یه بار بشینی گریه زاری و گله شکایت پیش شوهرت که مادرت خیلی میاد راحت نیستم و فلان ...
توروخدا از این راه کار ها ندین، زندگیش خراب میشه با این راه کارهای ضایعی که شماها بهش میدین!!!! این کاری که میگی یعنی قشنگ خودشو پیش شوهرش خراب کنه!!!!!
استارتر جان لطفا اصلا به این حرفا گوش نده. فقط باید با سیاست پیش بری.