2777
2789

همه مواد رو اندازه دلخواه خورد کن بعد بشور

کامل باید خشک بشن

بعدم سرکه و سیر و ادویه ترشی و فلفل اضافه کن.

 عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


مواد لازم:

- گل‌کلم: ۱ عدد متوسط

- هویج: ۲-۳ عدد

- فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد

- خیار: ۲ عدد

- سیب زمینی ترشی: ۳-۴ عدد

- کرفس: ۲ ساقه

- سیر: ۵-۶ حبه

- فلفل سبز: ۵-۶ عدد

- سبزیجات معطر (نعناع، ترخون، مرزه): به مقدار لازم

- سرکه سفید: به مقدار لازم

- نمک: به مقدار لازم

- ادویه ترشی (تخم گشنیز، سیاه‌دانه، زردچوبه، فلفل قرمز): به مقدار لازم


 مراحل تهیه:

1. **شستشو و خرد کردن**:

   - تمام سبزیجات را به خوبی بشویید و سپس به اندازه‌های دلخواه خرد کنید. گل‌کلم را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید، هویج را به صورت حلقه‌ای برش بزنید، خیار و فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کنید.


2. **آماده‌سازی سبزیجات**:

   - سیب زمینی ترشی را پوست بکنید و خرد کنید. کرفس را نیز به تکه‌های کوچک برش دهید. سیرها را پوست بکنید و به صورت حبه حبه بگذارید. فلفل سبزها را به صورت کامل نگه دارید.


3. **مخلوط کردن سبزیجات**:

   - تمام سبزیجات خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و سبزیجات معطر و سیرها را به آن اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.


4. **اضافه کردن ادویه و سرکه**:

   - ادویه‌های ترشی (تخم گشنیز، سیاه‌دانه، زردچوبه و فلفل قرمز) را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و خوب هم بزنید.

   - سرکه سفید را به اندازه‌ای که تمامی مواد را بپوشاند به کاسه اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.


5. **بسته‌بندی**:

   - مخلوط سبزیجات و سرکه را در شیشه‌های ترشی بریزید و آنها را محکم ببندید. بهتر است شیشه‌ها را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.


6. **زمان استراحت**:

   - ترشی را به مدت حداقل ۲ هفته نگهداری کنید تا مزه‌ها به خوبی ترکیب شوند و ترشی جا بیافتد.


نکات خوشمزه شدن ترشی:

- **سبزیجات تازه و باکیفیت**: استفاده از سبزیجات تازه و با کیفیت تاثیر زیادی در طعم و کیفیت ترشی دارد.

- **سرکه مناسب**: استفاده از سرکه سفید با کیفیت برای تهیه ترشی توصیه می‌شود.

- **زمان استراحت کافی**: ترشی باید حداقل ۲ هفته استراحت کند تا مزه‌ها به خوبی به هم ترکیب شوند و ترشی جا بیافتد.

- **سبزیجات معطر**: افزودن سبزیجات معطر مانند نعناع، ترخون و مرزه به ترشی کمک می‌کند تا طعم دلپذیرتری داشته باشد.

🫠🌊

اول هویج ها رو میریزی توی قابلمه سرکه میریزی یکم که پخت کلم رو اضافه میکنی اواخر پختشم خیار 

وقتی دیگه کامل پخت هنوز زیرشو خاموش نکن زردچوبه و تخم گشنیز و فلفل و نمک و دوتا پیاز درسته و سیر رو اضافه کن در حد ۵ دقیقه هم بزن که مزه ها با هم قاطی بشه بعد هم بریز توی ظرف و سرکه بریز روش 

گل کلم 

خیار 

هویج 

کرفس 

بادمجون

سیر  

اینارو خورد کن به دلخواه خودتون بعدم بشور بریز رو یه پارچه که ابش کشیده بشه خشک بشن

اب بجوشون  با نمک بزار سرد بشه 

سرد که شد به ازای یک لیوان سرکه هفت لیوان از اون اب نمک با هم قاطی کن و زذدچوبه و یه ادویه مخصوص هست از عطاری بگیر با هم همه رو تو لگن قشنگ قاتی کن بعدم بریز تو ظرف مخصوص که هوا نکشه خالا دبه بود یه کیسه فریزر بکش سرش مطمین باش هوا نکشه بعد پونزده بیست روز امادست

سرچ کن هر چی میخوای خبیا اینجوری ترشی_مخلوط# تو اینستا بزن کلییی پست اموزش برات میاد بینم خودت کدوم ...

تو تاپیک های نسبتاً قدیمی نی نی سایت سرچ کردم،آدم بدتر گیج میشه یکی میگه تو ترشی آب بریزی کپک می‌زنه،یکی میگه آب نریزی طعمش تیز میشه اصلا نمیشه خورد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
تو تاپیک های نسبتاً قدیمی نی نی سایت سرچ کردم،آدم بدتر گیج میشه یکی میگه تو ترشی آب بریزی کپک می‌زنه ...

آب حوشیده قاطی کن البته هفت به یک زیاده به نظرم دو به یک خوب میشه 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
تو تاپیک های نسبتاً قدیمی نی نی سایت سرچ کردم،آدم بدتر گیج میشه یکی میگه تو ترشی آب بریزی کپک می‌زنه ...

ما یه سال آب جوشیده زدیم کپک زد

الان نصف سرکه نصف عصاره گوجه میریزم عالی میشه ترشی

من یه مدل درست میکنم یکساعته از روز بعدم میشه خورد😁

خب روش درست کردنش رو بی زحمت میگید

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
ارهمن همیشه میپزم کامل هم میپزم میزارم یخچال سرد که شد قابل استفاده س

خب سریع له میشه که بخاطر اسیدسرکه، البته اگه کم درست کنی و سریع خورده شه له نمیشه 




ما ترشی مخلوط همه موادش خامه ، شاید ۲،۳ دقیقه هویجو بجوشونیم

2810
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز