2777
2789
عنوان

تو و خدا کسایی ک حقوق زن چیزی میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 41 پست
الان شوهرم میگه با پدرومادرم برو سر زمین کار کشاورزی یکم کمک کن.بگم نه و لج کنم؟

نمیگم لج کن 

سعی کن راضیش کنی 

نکنه لج کنی و اختلاف بیوفته بین تون 

ولی اینو بدون درخواستش غیر قانونیه

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو جامعه ما بله اما کشورهای دیگه نه حقوق زن و مرد مساوی هست حتی میگن توی کشور ما رفتن ب خانه والدین هم باید با اجازه و اذن شوهر باشه اونقدر متنفرم از مردهایی ک مرد سالاری در میارن خودشون هرجا بخواهن ب اجازه خانم خانه نگاه نمیکنن میرن اما ما خانم های بدبخت حتما باید با اجازه باشه تحصیل کار شغل شوهر من تمام خصوصیات بد رو داره اما توی این موارد کار نداره کجا میرم کی میام برادرهای دیگشم همین طورن

ولی در واقعیت هم وظیفه کار کردن داریم هم پولی بابت شیر نمیگیریم اگرم مخالفت کنیم اجازه ازدواج دوم دا ...

نه عزیز 

فقط در صورت عدم تمکین حق ازدواج دوم صادر میشه 

صیغه و ...کدوم مردی این حقو واسه زنش قائل میشه

دیگه اون عیب از قانون مزخرف و بی پشتوانگی ما زناست 

به ما زنا واقعا خیلی ظلم شده