derakhshan1300 مدیر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1567 عنوان به نظرتون این پسر قصدش جدی هست یا نه با اسکرین | مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 96 پست به نظر شما قصدش جدی هستش یا نهحستون بهش چیه؟خواستگار هستش ولی میگه یکم باهم باشیم بشناسیم همو لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱 1403/08/13 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selenmkl عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 529 خانواده ها میگه با مادرت هم صحبت میکنم ی چند ماه بشناسیم همو حداقل خب اگ ابنطوریه راست میک بشناسید همو یمدتبرا خودت بهتره۱۷ سال خیلی کمه هاااحساساتی تصمیم نگیربگو ارع الان زوده باید ببشتر همو بشناسیمخیلی خودتو مشناق نشون نده بزار اون بیاد جلو
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 1984 صیغه ن ک عزیزم منظورش اینه نشون بیاره یه صیغه محرمیت هم بخونیم که راحت باشیم بیرون رفتن اینا دیگه خودت میدونی ،اگ شخصیتش اکیه مشکلی نداره . و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....
derakhshan1300 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1567 ببین پولش جور میشه اگ مسئله اونه ،ولی آشنایی بیشتر خوبه ولی بدون صیغه ...بنظرم آدم حسابگریه و به همچ ... صیغه چیه عزیز؟گفته ک نشون بیارم صیغه بخونیم ک راحت باشیم بیرون رفتنو ۱ هفته بعدشم عقد کنیم زیاذ از نامزدی خوشش نمیاد لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
derakhshan1300 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1567 خب چرا بهم خورده؟اینا همش نشونسیکم دقت کنامار بگیر ک ب چ علت بهم خوردشاید خدایی نکرده خیانت کرده ک ب ... اخلاقاشون میگه چند باری بیرون رفتیم هر باز زهر مارم میکرد و قرص اعصاب میخورد لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
derakhshan1300 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1567 من مهریه رو تازه خوندم😕😐درسته صادق بودن خوبه هر حرفی رو اول بزنی خوبهولی ن تا این حد!! مهریه رو درست میکنیمبعدشم من اگه زندگیم خراب شه مهریه برام اصلا مهم نیست و میبخشم وجدا میشم لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
selenmkl عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 529 اخلاقاشون میگه چند باری بیرون رفتیم هر باز زهر مارم میکرد و قرص اعصاب میخورد با مادرت مشورت کنو ابنکه دنبال درس باش ک مستقل باشی بتونی بعد بری سر کارتو این مدتم بیشتر میشناسیشمتوجه میشی ک بدرد همدیگه میخورید یا ن
derakhshan1300 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1567 دیگه خودت میدونی ،اگ شخصیتش اکیه مشکلی نداره . شخصیت ب نظرم خوبه فقژ نمیدونم قصدش جدی هست یا نواینکه چشمش هم انحراف داره نمیدونم بازم لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
derakhshan1300 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1567 با مادرت مشورت کنو ابنکه دنبال درس باش ک مستقل باشی بتونی بعد بری سر کارتو این مدتم بیشتر میشناسیشمت ... خیلی ممنون ولی علاقه ای ب مستقل شذن ندارم لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
ghasedakrangi عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 650 چرا همه ی این پیام ها اون آقا هستش پیام هارو خوندم ، داره میپیچونه من تجربه دارم همین حرفارو زد بعد خودش رفت دقیقا این همین حرفا بود😭
selenmkl عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 529 خیلی ممنون ولی علاقه ای ب مستقل شذن ندارم باشه عزیزم ی پیشنهاد بود هر طور مایلیامیدوارم بهترینا برات رقم بخوره
derakhshan1300 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1567 پیام هارو خوندم ، داره میپیچونه من تجربه دارم همین حرفارو زد بعد خودش رفت دقیقا این همین حرفا بود😭 😕😕😕😕چرا بپیچونه گفتش با مامانت هم ی چند روز دیگه صحبت میکنم تو ام با مامانم صحبت من لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
derakhshan1300 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1567 باشه عزیزم ی پیشنهاد بود هر طور مایلیامیدوارم بهترینا برات رقم بخوره مرسی لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 1984 شخصیت ب نظرم خوبه فقژ نمیدونم قصدش جدی هست یا نواینکه چشمش هم انحراف داره نمیدونم بازم قصدش که جدیه مشخصه .ولی خب احتیاط هم شرط عقل و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....
derakhshan1300 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 1567 قصدش که جدیه مشخصه .ولی خب احتیاط هم شرط عقل هستی عکسشو بزازم؟ لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 1984 هستی عکسشو بزازم؟ گذاشتی لایک کن میبینم اره و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....