2777
2789
عنوان

دختر بد غذای من کممممک تمنا میکنم جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 42 پست
تو بازی که بدو بدو میکنه دوتا ظرف غذا بزار مثل سیب زمینی ابپز شده رو نمک و روغن بزن به صورت گوله ه ...

این راهو رفتم ولی باز با حوصله تر انجام میدم مرسی

منتظر اتفاقای خوب... 
آهوم خیر سرم همش به مشاوره ها گوش میدم ولی امروز دعواش کردم خیلی زیاده روی کردم به درد مادر شدنم نمی ...

مشکلت اینع زیادی گیر میدی ولش کن بابا گشنه بمونه خب خودش ازت غذا میخاد دیگع چیزی درست نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم اینجوری بود الان چهارسالشه از نمودار سبزم بالاتر رفتهمن به پسرم شربت فروگلوبین پلاس و زینک د ...

الهی شکر خدا کنه دختر منم اوکی بشه

الهی که همه بچه ها همیشه شنگولو سرحال باشن

منتظر اتفاقای خوب... 
مشکلت اینع زیادی گیر میدی ولش کن بابا گشنه بمونه خب خودش ازت غذا میخاد دیگع چیزی درست نکن

آره  دیوونه شدم آخه از بس میگن ریز بود بچه فلانی رشد کرد کاش حناق بگیرن این حرفارو میزنن نمی‌دونن چقدر رو اعصابمون تاثیر منفی داره

کاش می مردم و دعواش نمیکردم🥴

حالا از اینورم من خودم تا موقع ازدواجم بد غذا بودم شاید الانم هستم😐 خودمم بعد بچه۴۸ کیلو

منتظر اتفاقای خوب... 
2805
این راهو رفتم ولی باز با حوصله تر انجام میدم مرسی

صبح که از خواب بیدار شد اصلا نگو غذا  بخور بگو من گرسنه م حاصر کردی بگو اینم برای تو گذاشتم دوست داشتی بیا بردار بخور بزار رومیز یا زمین  هر از گاهی به بشقابش سر بزن بگو عه نی نی شمارو نخورده چرا مگه خوشمزه نیستین 😁باصدا ی بچه گونه بعد بگو الان به بچه م (اسم بچه ت ) میگم بیاد بخوره به بچه ت بگو غذا خیلی ناراحت شده که نخوردیش  

شاید اینجوری جواب گرفتی  بگو من میخواستم بخورم منو نزاشتن گفتن تورو میخوان

طالب بی قراری شو تا که قرار آیدت 

ای جونم چه با مزه🤭🤭🤭

اصلا اصرار نکن بگو هر وقت گرسنه ت شد  بالاخره گرسنه میشه صبح نخوره ظهر میخوره ظهر هم نخوره صددرصد عصر میخوره   ان شاءالله که بخوره

اصلا اصرار نکن بگو هر وقت گرسنه ت شد بالاخره گرسنه میشه صبح نخوره ظهر میخوره ظهر هم نخوره صددرصد عص ...

آره عزیزم یک وعده رو طلب می‌کنه معمولا عصر یا شب ولی یک وعده کافیه اخه؟؟؟؟

منتظر اتفاقای خوب... 
چی هست؟؟

نمیدونم دقیق عزیزم اسم یه روشه برای غذاخورکردن بچه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
آره عزیزم یک وعده رو طلب می‌کنه معمولا عصر یا شب ولی یک وعده کافیه اخه؟؟؟؟

میوه اب میوه طبیعی براش بزار مطمعنن به اندازه‌ای ای بدنش دریافت میکنه که انرژی داشته باشه