2777
2789
عنوان

همسایمون اومده بهم میگه تو بالکن خونه خودت قلیون نکش😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 107 پست
بعضیا چ لوسن اهل دود نیستم اما باید ندید گرفت گاهی وگرنه باید دم ب دیقه رفت جلو در بقیه

یکی دوبار اوکی اما همیشه نه.ما یه همسایه داریم همیشه سیگار میکشه بوی اون سیگار کل هونرو برمیداره.منم رو بو شیگار و قلیون خساسم سرم درد میگیره.

خب عزیزم آپارتمان همینه یعنی هر کاری کنی مربوط به همسایه ت هم میشه الان دودش بو کثیفی همه چی برای هم ...

پنجره بسته بوده بخداااا از لجش اومده 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی مدت میرفتم تو بالکن درس بخونم هوا خوب بود .همسابه رو به رویی اومد گفت اذیت میشیم لامپ رو خاموش کن.

خب مرتیکه نا حسابی چرا واسه خونه ت پرده نصب نمیکنی .ک نور اذیتت کنه.

من هیچوقت لامپ بالکن خونمون رو خاموش نمیکنم .خوشم نمیاد خونم تاریک باشه .مشکل داری خودت حلش کن

.

دوستانی که میگن دودش میره و حق با همسایه س و.... ، منم بوی بعضی غذاها اذیتم میکنه، برم به همسایه بگم غذا نپز بوش توو خونه ما میاد؟ حق ینی منطق و قانون در مورد اون جریان چی میگه، شما میگید دودش اذیت میکنه و... ، حق با همسایه نیست این لطف هست که مثلا توو این مورد رعایت حال همسایه رو بکنن اما حق نیست 

کسایی که اهل دود هستن متاسفانه نمیفهمن شاید یکی ریه اش مشکل داره، تنفسش مشکل داره

اذیته اصلا

مخصوصا سیگاریا

من تو خیابون لعن میکنم از بس اذیت میشم

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

پسر همسایه ی دیوار به دیوارمون هرشب هرشب  تو حیاط قلیون میکشه و خیلی زیاد  بوش تو خونه ی ما میاد

من عاشق بوی قلیونم ولی خب اسم خفیف دارم و  دو تا پسر  نوجوون تو خونه دارم  و تا الان چند مرتیه به مادرش تذکر دادم و حتی  اعتراض کردم ولی متاسفانه رعایت نمیکنن

دقیقا چرا ؟ خونه خودمه

منم میتونم تو طبقه سوم که خونمونه مثل اسب بدوم و به من مربوط نباشه طبقه پایین اذیت میشه وقتی توی آپارتمان هستی حق نداری کاری کنی به بقیه آزاری برسه حتی اگه داخل خونته از یه میخ کوبیدن ساعت ۱۲ شب گرفته تا سروصدا و دود 

عزیزم آپارتمان مون قانون داره و اینا جزوش نیست

ببین عزیزم

یه چیزایی عرفه یه چیزایی قانون

همین فرهنگ آپارتمان نشینی بیشتر عرفه تا قانون. 

یه لحظه خودتو بذار جای اون همسایه. اگه اذیت نبود یا واقعا این دود نمیرفت توی خونه‌ش اصلا متوجه میشد که شما داری چیکار میکنی که بیاد تذکر بده؟ 

کسایی که اهل دود هستن متاسفانه نمیفهمن شاید یکی ریه اش مشکل داره، تنفسش مشکل دارهاذیته اصلامخصوصا سی ...

خب چیکار کنیم عزیزم 

خونه خودمه 

ایشون حقی نداره گیر بده تازه پنجرش هم بسته بود 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
پنجره اش بسته بوده چطور بو میگیره ؟؟؟ باغ ؟😑خونه خودم هست

نمیدونم ما بالکنمون باز بو از اونجا میاد.بساع بوده از کجا فهمیده پسبعدم بله خونه شمایت اما اگر اپارتمان باید رعایت کرد.منم نبمتونم بگم اینجا خونه من کارایی بکنم که همسایم عاصی شه.

2810