الان هوا بارونی بود قلیونم رو آماده کردم رفتم نشستم تو بالکن بکشم ۵ دقیقه بعد دیدم یکی در زده زن همسایه بود گفتم بله گفت سیگار نکشید دودش تو خونه ماست 😑گفتم سیگار ؟!😑گفت حالا همون قلیون گفتم خونه خودمو کار غلطی نکردم که تو بالکن خونه خودم قلیون میکشم
مشکلی داری به مدیر ساختمون بگو که اونم گفته مشکلی نداره من چندین ساله اینجام بعد رفت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همسایه ماهم تو بالکن سیگار میکشه بوش تو خونه ماست منم حساسیت دارم سرفه ام میگیره ولی خب تاحالا نرفتم بگم چون تو خونه من نکشیده ک تو فضای خونه خودشه دلیل نمیشه برم بگم پس درو پنجره خودمو میبندم اگ اذیت میشم
یکی از همسایه های ماهم میکشید هیچیش نمیگفتم ولی پشتش کلی نفرین بود چون آنقدر توی ساختمون بوی اون طعم قلیون میومد حالت بهم میخورد من خودم از بدش تهوع میگیرم
اینارو ول کنی میگن بمیر چون ما اذیت میشیم گوه زیاد خورده احتمالا عقدش گرفته که اومده جلو در وگرنه تو بالکن یه ذره دود چطوری رفته تو خون اون این از چیز دیگه ای سوخته حرصی شده
آقا وجدانن بوش میاد مستاجر پایینی ما هر روز ۱۲ ظهر سیر سرخ میکنه ۲ ظهر سیگار میکشه و منم باردارم و رسما فقط بالا میارم من در و پنجره رو میبندم فقط کنترل کردم تا الان نرم سراغش شما در و پنجره رو ببند هرکار میخوای بکن تو تراس انگار وسط خونه همسایه ای