2777
2789
عنوان

وقتی خدا برات نخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 34 پست
شاید باورت نشه ولی من گاهی میگم خدایا اینجا هرچقد دلم بسوزه ولی اوندنیا خودم نسوزم خودکشی یعنی جهنم ...

دقیقا درست میگی فدات بشم...خیلی ناراحت بودم اون روزا اجی الان تو فاز این چیزا نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عشق منم دو روزه رفته منم میخام خودکشی کنم سیانور میگن درد میشکی من میخام یهو یه ماشین بزنه بهم 

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

تجربه ی نزدیک به مرگ شخصی که خودکشی کرده بود:

https://tv4.ir/content/293366

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

عشق منم دو روزه رفته منم میخام خودکشی کنم سیانور میگن درد میشکی من میخام یهو یه ماشین بزنه بهم

نکن فدات شم 

بخدا منم پشیمون شدم ... برمیگرده نگرانش نباش 

یاد ی خاطره مشابه با اکسم افتادم ی روز نبود کلی نگرانش بودم و حال خراب و کلی زنگ و پیام اما الان پشیمونم چون لیاقت ندارن اکثر پسرا

توبرو بمیر نیاز نداری بخدا لیاقت زنده بودن نداری

عزیزم اول ی تشت آب یخ بیار بشین توش برای سوختگی باسنت بعد ک آتیش باسنت خاموش شد برو دنبال مشکلات طلاقت با شوهرت و تو زندگی بقیه دخالت نکن 

درضمن دانشجو حقوق با وکیل خیلی فرق داره خودتو گول نزن تو وکیل نیستی بچه

من تا خرما خودتو خانوادتو نخوردم نمیرم بمولا

خفه شو کثافت لجن دهنتو ببند نمیخوام با همچین کثافتی دهن به دهن شم توهین به خانواده انگار ذات خانواده نداششته خداروشکر شعور خوانوادگی ندارین 

وکیلم...❤️

خفه شو کثافت لجن دهنتو ببند نمیخوام با همچین کثافتی دهن به دهن شم توهین به خانواده انگار ذات خانواده ...

وقتی برا خانواده ب اصطلاح چارپات مرگو نمیخوای برا بقیه هم نخا 

تو ختمشون چلومرغ بزار دوست دارم