2777
2789
عنوان

باور کنید دوستی قبل ازدواج تضمین ازدواج خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 22 پست
خوب نمی شناسه الان رفتار براش عادی میشه باش کنار میاد ولی وقتی به رفتار خوب عادت کردی تحمل رفتار نام ...

چقد عالی گفتی … قبلش نمیذاشته دست به سیاهو سفید بزنی ولی الان هیییچ کاری نمیکنه و فقط دستور 

قبلا تا میگفتی مریضم همه کار میکرد ولی الان … 

خب مسلما یهو این رفتارارو ببینی شوکه میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اون حرفا بود چه ربطی داره آخه؟لازمه هر ازدواجی شناختهرفتار بد کِی عادی می‌شه؟

رفتاد بد عادی نمیشه ولی سوختن کمتری داره میگه نمی شناختم ولی ایشون که رفتار عوض شده بیشتر میسوزه چون اگه بگه این اخلاق و داره میگن چطور نشناختی 

رفتاد بد عادی نمیشه ولی سوختن کمتری داره میگه نمی شناختم ولی ایشون که رفتار عوض شده بیشتر میسوزه چون ...

چی بگم!

هر چی بیشتر می‌خونم بیشتر نمی‌فهمم!

باهاش آشنا نشی که اگه یه وقت بدشد نسوزی؟

به نظر خودت منطقیه؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چی بگم!هر چی بیشتر می‌خونم بیشتر نمی‌فهمم!باهاش آشنا نشی که اگه یه وقت بدشد نسوزی؟به نظر خودت منطقیه ...

نمیگم آشنا نشی شناخت خیلی خوبه حتما هم باید باشه 

ولی خیلی از دوستیا نه همهداصلا شناختی توش نیست چون طرف خود واقعیشو نشون نمیده 

چی بگم!هر چی بیشتر می‌خونم بیشتر نمی‌فهمم!باهاش آشنا نشی که اگه یه وقت بدشد نسوزی؟به نظر خودت منطقیه ...

نه میدونی مسئله اینه اون موقع خیلی خودشونو نشون نمیدن 

و مسئله دوم اینه میای زیر سقف دیگه مردا میفتن تو خرجای زندگی و فشار روشونه و یا اون بریز و‌بپاشای دوستی رو ندارن و تو‌شوکه میشی .

همسر من موقع دوستی خیلی بیشتر هزینه میکرد ولی الان هی جلوم حسابو کتاب میکنه که مثلا تو زندگیمون کم نیاریم

نه میدونی مسئله اینه اون موقع خیلی خودشونو نشون نمیدن و مسئله دوم اینه میای زیر سقف دیگه مردا میفتن ...

به هر حال تحت هر شرایطی دوستی و آشنایی بهتر از عدم شناخته

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!