2777
2789

شوهر من ازو اسپرمه یعنی اسپرم ندارع و الان حدود یک سال و نیمه که آمپول های هورمونی میزنه و قراره عید بیوپسی کنه اکه تو بیضه اسپرم باشع ای وی اف کنیم من که امید وارم از خدا التماس کردم 

شوهرم ته دلش خالی شده میگه اگر اسپرم نداشتم تو نمونه برداری طلاقتو میدم نمیخام دیگه باهام زندگی کنی ولی من کلی خودمو زدم یه سلیطگی و جیغ جیغ که تو غلط می‌کنی من گوه میخورم بچه نمیخام اصلا من فقط تو رو میخام یخ لحظه ازت دور باشم میمیرم چون واقعا دوسش دارم 

ولی عاشق بچه ام این دو سه سال هر روز و هر شبش عذاب کشیدم ولی بروز نمی‌دم جلوش 

با خودم گفتم اگر خدا نکرده زبونم لال نشد ازش جدا میشم نمیتونم بدون بچه زندگی کنم برام سخته کنار اومدن با جنین اهدایی 

اما پیش خودم گفتم اکه خدا نکرده مشکل از من بود چی خوشم میومد اون از من جدا شه 

میخام بهش بگم اگر نشد اهدایی بگیریم 

ولی ته دلم یه ننه امیدوارم که شوهرم اسپرم داشته باشه 

تو رو خدا برامون دعا کنید 

هیچکس منو درک نمیکنه هر وقت اومدم تو نی نی سایت بهم حمله شده با حرفاشون دلم شکسته 😭😭😭 دردمو نه میتونم جا خواهرم بگم نه جا کسی 

توکلت بخدا باشه اول راههای لازم رو برید بعدا نتیجه هرچی شد عاقلانه تصمیم بگیرید.نگران نباش عزیزم درست میشه

الهم صل علی محمد وال محمد

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر منابع معتبر طب اسلامی و طب سنتی رو مطالعه کنید و مزاج شناسی انجام بدید، بعد اصلاح مزاج انجام بدید و اصلاح سبک تغذیه و رژیم خاصی رو در پیش بگیرید و به همدیگه آرامش بدید و به درگاه خدا دعا و استغفار کنید، حتماً انشاءالله به نتایج خوبی می رسید. 

شرایطتت جوری هست بعد طلاق دوباره بتونی ازدواج کنی ؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

امیدوارم که همه چیز خوب پیش بره. ولی اگه نشد یه نی نی ناز بیارید از بهزیستی 

بهش خانواده بدید. حتما نباید کسی را دنیا بیارید تا مادر و پدرش بشید.

خانواده دار میشه. آینده اش ساخته میشه. مامان باباش بشید. شما هم کلی ثواب می‌برید. 

ما سال ها بچه دار نشدیم و شوهرم کاملا نرمال بود همه چیزش. یعنی مشکل از من بود. به خاطر من قید بچه رو زده بود و ابدا چیزی هم بروز نمیداد. می‌خواستیم سرپرستی یه نوزادو به عهده بگیریم و همه کاراشم انجام دادیم و نزدیک نوبتمون بود که به لطف خدا درمان جواب داد و الان تو راهی داریم.

نمی‌دونم شوهرتو چقدر دوست داری و چقدر خوشبختید ولی من شوهرمو با ده تا بچه هم عوض نمیکنم. به قول خودش آدم به خاطر بچه ای که نیست، همسری رو که هست از دست نمیده

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری