بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا چی بگم عزیزم ، هیچ کس نمیتونه تضمین بده که مورد اطمینان هست یا نه . از خود کارشناساشون که میپرسین میگن مجوزشون از بانک مرکزی هستش و اگر اتفاقی بیوفته اون خسارت میده . اما خب بانک مرکزی هم امکان داره نتونه پول رو بده
دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
والا چی بگم عزیزم ، هیچ کس نمیتونه تضمین بده که مورد اطمینان هست یا نه . از خود کارشناساشون که میپرس ...
بانك كه نميده
من خودم بيمه تامين اجتماعيم ٧سال و نيم سابقه دارم منتهي خب شايد من تا پنج سال ديگ سركار باشم و بيمم قطع شه ميگم اون دوره كه مثلا سركار نميرم بيمه عمر بگيرم ولي واقعا نميدونم اين تبليغاتي كه ميدن راسته يان
بانك كه نميده من خودم بيمه تامين اجتماعيم ٧سال و نيم سابقه دارم منتهي خب شايد من تا پنج سال ديگ سركا ...
عزیزم چون تورم توی ایران زیاده نمیشه روی بیمه عمر حساب کرد . همه توی فکر این هستن که اون پولی که بعد ۲۰ سال که بیمه عمر میده با توجه به تورم ایران بی ارزش خواهد شد . الان خیلی ها همین تامین اجتماعی رو هم میخوان قطع کنن . میگن همون پول رو میدیم طلا میخریم یا سکه پارسیان. بعد یه سری محدودیت هم داره بیمه عمر و به قول یه سری افراد صرف نمیکنه که آدمپولشو بذاره براش
دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
بنظرمن بیمه تامین اجتماعی روادامه بده از کارت که اومدی بیرون ادامه ش رو زنان خانه داربریز تاسابقه ت ...
زنان خانه دار و كه بعد از اينكه از كارمم بيام بيرون ميريزم ولي ميگفتم اگر اين بيمه عمرا هم واقعي باشه دو تا بازنشستگي بگيرم ولي الان سايتاي بيمه عمر رفتم نظرات و خوندم خيليا ميگن اونجور كه ابليغ ميكنن نيس
اره ديگ الان حساب كردم همون پول بينه عمر و ميتونم يا طلا بخرم يا بذارم بانك سودش و بگيرم با سودش سكه ...
طلا خیلی بهتر از بیمه عمر هستش به خاطر تورم بالا تو کشورمون . بعد نقاط ضعف خیلی داره بیمه عمر . مثلا تا ۸ سال اگر پولتون رو پس بگیرین ضرر میکنین ، یا میگن از سال سوم میتونین وام بگیرین با سود ۴ درصد که اصلا ۴ درصد نیست خیلی بیشتر ازین حرفاست . تازه اگر وام زیاد بگیرین از پولی که بهتون میدن آخر کم میشه . یا دوتا سود داره سود تضمینی و سود مشارکت . سود مشارکت رو در صورتی بهتون میدن که تا آخر قرارداد قسط هاتون زو پرداخت کنین، اگر زودتر ار موعد قراردادتون رو لغو کنین سود مشارکت رو نمیدن بهتون