2777
2789

یه سرماخوردگی ساده داشتن خوب نمیشن اصلا

الان سرفه خشک دارن عفونت و خلط و  اینا ندارن 

این دمنونش بدم خوبه؟

شربت دکسترومتورفان دادم ببینم چطور میشه امروز 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار تخم بجوشون بده بخورن آب رو آتیشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
کلا دمنوش و دمکرده و اینا برای سرفه های بعد از سرماخوردگی خوب نیستناون شربتو دکتر تجویز کرده؟

نه دکتر یه شربت هیدروکسی زین داده بود اسهال افتادن 

مجبور شدم دوباره برم دارو برا اسهال بگیرم

شربتی هست سالهای قبل میدادن برا سرفه 

چی خوبه الان براشون؟

باید جوشیده بشه؟ یا دم بشه؟

من ی قاشق میریزم تو ی استکان آب جوش و با نبات شیرین میکنم بعد دوسه دقیقه میخورم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

گل ختمی از عطاری بگیر با دونه به دم کن اگه بالای دوسالن با کمی عسل بده بخوردن از دارو خونه هم پودر روتارین بگیر البته سنشون هم اونجا بگو که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
نه دکتر یه شربت هیدروکسی زین داده بود اسهال افتادن مجبور شدم دوباره برم دارو برا اسهال بگیرمشربتی هس ...

برا دختر من اینجور وقتها شربت کتوتیفن میده ظهر و شب

مقدارش رو براساس وزن دخترت از داروخانه بپزس

یه قرص جویدنی مونته لوکاست ۵ هم همراهش میده عصرها یه دونه بجوه

دخترم طعمش رو دوست نداره نمیجوه من لهش میکنم با یه قاشق ابمخلوط میکنم میریزم دهنش

کتوتیفن و مونته لوکاست ۵ فوری روش اثر میکنه

اینم بگم کتوتیفن یه کم یبوست اور هستش

برا دختر من اینجور وقتها شربت کتوتیفن میده ظهر و شبمقدارش رو براساس وزن دخترت از داروخانه بپزسیه قرص ...

فدات ممنونم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️