2777
2789

بچه های شما هم دعوا میکنن؟بچه های منم دائم با هم دعوا و کل کل میکنن دیگه خسته شدم عصبی شدم افسرده شدم هرچقدر با مهربونی میگم با دعوا میگم فایده نداره صدای دخترم می‌ره روی مغزم .الان از بس گریه کردم از دستشون دلم میخواد بمیرم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعنوان بچه ای که تو این شرایط بودم و مدام دعوا داشتیم میگم دخالت نکنید اصلا نادیده بگیرید بذارید همو بزنن تهش دوباره همو بغل میکنن این وسط دخالت شما باعث میشه یکیشون حس کنه داری طرفداری اون یکی‌رو‌میکنی و دعواشون بدتر میشه و روح و روان شمام نابود میشه این یه مرحله از زندگی اوناست ما الان بقدری بهم‌نزدیکیم‌که هیچکس باورش نمیشه یه روز عین سگ و گربه بودیم 

بهترین کار اینه اصلا نشنوی ،نادیده بگیریشون

دیشب شوهرم اومد خونه پسر بزرگم چنان عربده میزد با کوچیکه دعوا نیکرد اون جیع میزد

منم اصلا نگاشون نمیکردم

شوهر گفت چه جوری تحمل میکنی خودش دعواشون کرد

ولی دوباره ۵ دیقه نشد همونجوری به جون هم افتادن

طبیعیه

من پسرم ده سالشه دخترم دوسالونیم کوچکتر

وقتی دعوا میکنن پشه کش برمیدارم برا دوتاشون

حالا اروم یکی هم میزنم ولیدوتارو میزنم واسمم فرق نداره کی مقصره

از وقتی این راهو پیش گرفتم از ترس پشه کش کمتر دعوا میکنن یا یه صدا بزنم سریع باهم میدون میرن😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
من دختراولم ۱۸ماه بود دختردومو باردارشدم بازاولی اصلامنواذیت نمیکرد ولی الان لجبازشده دختردومی خیلی ...

دقیقا دختر منم که بچه دومه خیلی لوس.از صبح همش میگه وای مراقب باش داداشم اذیتم نکنه مراقب باش دست نزنه مراقب باش نخوره .از صداش متنفر شدم

دقیقا دختر منم که بچه دومه خیلی لوس.از صبح همش میگه وای مراقب باش داداشم اذیتم نکنه مراقب باش دست نز ...

من مامانم میبینه ایقد تحت فشارم دخترم ک ازمهد تعطیل میشه میبره پیش خودش شبامیارنش خخخ

من بچه هام ۴ سال و نیمه و ۲ سال و نیمه هستن 

خیلی دعوا میکن تا جایی مواطبم ک به هم ضربه جدی نزنن اما ۵۰ درصد وقتا اصلا دخالت نمیکنم و سریع میگم کار بدی کردین همدیگه رو بغل کنین و معذرتخواهی وقتی همو بغل میکنن اینقد بانمک ان خخخ

من بعنوان بچه ای که تو این شرایط بودم و مدام دعوا داشتیم میگم دخالت نکنید اصلا نادیده بگیرید بذارید ...

خب میان به من میگن.خودشون با همدیگه باشند من دخالت نمیکنم.دخترم دائم روزی هزار بار میگه مامان ببین مامان ببین 

2810